Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Вшанували пам’ять загиблих воїнів

29 серпня біля приміщення школи в с. Новоігорівка жителі села зібралися  задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

11:44:34 30.08.2021

З Днем народження, Україно!

   В с. Новоігорівка  святкування  30-ї річниці незалежності України, Дня Прапора та Дня села розпочалося турнірами з шахів, шашок, настільного тенісу та силових змагань. Охочих позмагатися було чимало. Суддя  змагань Григоров В. М. провів жеребкування і змагання почалися. Переможці змагань отримали подяки та грошові винагороди. Силові змагання, а це підняття 16-ти кілограмової гирі та вправи на тренажерах, довели, що не перевелися в наш час справжні чоловіки.

11:38:48 30.08.2021

Святковий концерт в Інгульському

      22 серпня 2021 року в с. Інгульське відбувся святковий концерт до Дня Незалежності України, який розпочався Гімном України. Ведуча Личман Марина до привітального слова запросила старосту Федунець Т.М. та депутата селищної ради Гриджука В.М., які привітали всіх присутніх від себе особисто та від голови селищної ради Пенькова І.О.  Крім привітальних слів приємні  подарунки  було вручено   найстаршій  жительці  села Веретельник Галині Володимирівні, наймолодшій  жительці Трофімовій  Юлі, а також вокальному  гурту  «Дівчата». Концертна програма була насиченою та змістовною, виступи вокального гурту «Дівчата» переплітались з виступами дітей, дуже розчулили глядачів пісні у виконанні  Борисенко Ірини – «Ой, чого ж ти, мамо»  та Оксани Лещенко – «Квітка-душа», а  повеселила жартівлива пісня «Варенички», яка супроводжувалась танком «вареничків». Глядачі бурхливими оплесками зустрічали кожен виступ артистів. Після концерту всі бажаючі могли фотографуватись біля тематичної фотозони, а дітей пригощали морозивом.Завершилось свято традиційно – дискотекою.

11:33:48 30.08.2021

Святкування у Степанівці

      28 серпня в Степанівці було проведено свято, присвячене Дню Незалежності України та Дню села. За фінансової підтримки  селищного голови Пенькова І.О., депутата селищної ради   Юдіна Д.А. , ФОП Середенко Д.С.,  одноосібників села  відбулося святкування та нагородження  подяками за підтримку у проведені свята.

11:32:35 30.08.2021

«Живі, поки пам’ятаємо!»

    В Ганно-Леонтовичівській бібліотеці, 29 серпня,  до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбувся захід «Година пам'яті –« Живі, поки пам'ятаємо». Організувала захід бібліотекар - Фейчук Валентина, а учасниками були  Шкрум Ольга, Шкрум Альбіна, Шевельова Анастасія, Шкрум Ярослав, Шевельова Наталія.

09:08:36 30.08.2021

Захід до Дня пам’яті захисників України, проведений в Олександрівській бібліотеці

27 серпня до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в Олександрівській бібліотеці відбувся захід «Сонях пам’яті». Бібліотекар Людмила Будак розповіла дітям, що цей день обрано невипадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході Іловайської операції  проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів. 

14:38:44 27.08.2021

Святкування в Ганно-Требинівці

       Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність. До 30-ї річниці Незалежності по всій нашій країні відбулися урочистості з нагоди свята. Не стало виключенням і наше село Ганно-Требинівка. За сприяння селищного голови  Пенькова І.О., 24 серпня, у Будинку культури відбувся святковий концерт, приурочений дню народження нашої країни та дню села. 

13:05:04 27.08.2021

В єднанні – сила !

        Завдяки  співпраці селищного голови  Пенькова Ігоря Олександровича та депутата Устинівської селищної ради Середенка Олексія Миколайовича, який профінансував проєкт, проведено  капітальний  ремонт   покрівлі приміщення  їдальні КЗ «Димитровське навчально-виховне об’єднання загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів» Устинівської селищної ради». Адміністрація комунального  закладу, учні  та жителі громади щиро вдячні за якість та  своєчасність проведення робіт керівництву, будівельникам та всім хто причетний до даного проєкту.

11:25:30 27.08.2021

Проведено заходи для дітей

   19 серпня 2021 року в селі Криничуватка з нагоди відзначення   30-ї річниці Дня Незалежності України в бібліотеці – філії була організована книжкова виставка «Незалежна і єдина - будь навіки Україна».

11:56:37 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь