A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Зариблення орендованих водойм

              17 квітня на території с. Криничуватка орендарем Шовкоплясом В.М. було проведено зариблення місцевого ставка. Випущено  1 тонну малька коропа.

13:47:46 19.04.2021

«Умільці нашого села»

               Завідуючою Березуватським СК  А. Пугач оголошено конкурс дитячих малюнків, який триватиме до 25 квітня. Всі хоч раз в житті бачили, як малюють маленькі діти. Помічали, як дитина поринає у процес творчості, не помічаючи навколо  себе нічого. Перед маленьким художником є чистий аркуш паперу, пензлі та фарби або ж олівці, а в  його маленькій голівці вже сформоване своє бачення світу, свої радощі та  прикрощі. Для дитини не існує таких понять як стиль малюнка, краса і композиція. Маленька людина малює свої емоції та те, що у неї на душі.

13:30:00 19.04.2021

Громада впорядковує території та місця поховань

           16 та 17 квітня продовжилися роботи в рамках  проведення благоустрою сіл Криничуватка, Березуватка , Лебедине, Новокиївка.  В селі Криничуватка  жителі села Яруха Л., Корпачов М., Кубаш В. та Кубаш М., Кахно О., Ларковська Г., Ємельянов В. та Ємельянова Л., Переведенцева Т., Хрущ В., Третякова А., Дендимарченко Г., Дендимарченко С., Панич В., Левицька В., Кулик В., Мережко О.С., Ткаченко Л., Бівол Р., Фляга В., Бавінов В., Конограй Н., Левицький А., Літвінов О. вирубували чагарники на місцевому  кладовищі.

11:50:36 19.04.2021

Прибрали місце поховання

                           16 квітня в рамках запланованих заходів з благоустрою території с. Ганно-Требинівки було проведено прибирання території кладовища. Староста   Тетяна Федунець щиро вдячна громадянам, які долучились до справи: Щербатюк Ю.С., Діконенко І.М., Євстратенко О.Є., Довгенко І.М., Борисенко Ю.В., Шевченко О.П., Новицька Л.О., Гром Р.І. Транспорт надали Гром М.А., Дужка М.М., Шевченко В.М., Федунець І.Ю. Виконано  значний обсяг роботи, але дуже багато порослі кущів та сухих дерев,  які потрібно видалити. Тому найближчим часом буде проведено ще один суботник, і староста сподівається на участь у ньому більшої кількості  жителів села.

16:24:56 16.04.2021

БЛАГОУСТРІЙ ТРИВАЄ!

            Жителі Ганно-Требинівки, Інгульського та Березівки  продовжують роботи з благоустрою своїх територій . Так, завдяки ініціативі та за кошти голови фермерського господарства «Мрія» О.Л. Богомаза (с.Ганно-Требинівка) проведено фрезерування грунту  Малюковим І.В. у парку, де восени 2020 року було висаджено липи і берези. Відремонтовано покрівлю у приміщенні сільського будинку культури в Березівці місцевим жителем Обач А.О. та працівником комунальної служби селищної ради Бєлічковим В.О. Продовжено облаштування дитячого майданчика в Інгульському: встановлено пісочницю, карусель та лавочки. Тільки спільними зусиллями, з активною участю громадян, можливе  поліпшення санітарного стану населених пунктів громади.

14:40:45 15.04.2021

Прибрали біля пам’ятника

                Жителі Ганно-Леонтовичевого долучилися до прибирання  в рамках  щорічної всеукраїнської акції "За чисте довкілля". За участі діловода Ольги Шкрум було впорядковано  територію біля  пам'ятника невідомому солдату та  пофарбовано автобусну  зупинку. Активно попрацювали Іщенко.С.Г, Новікевич Ю.Е, Новікевич.Л.М, Шкрум.О.Л, Шевельова.Н.О

16:22:25 14.04.2021

Висадили саджанці

               13 квітня в с. Седнівка, за сприяння та  участі старости Тетяни Гуслєнкової,  було висаджено саджанці  сосни кримської,  горобини, черемхи на території парку,  біля будинку культури та  колишньої сільської  ради.   Щира подяка  керівництву ТОВ « Агрокомплекс» Міщенку В.П., Ковалю О.В. за наданий садівний матеріал і  активним жителям нашого села - за допомогу у висадці: Королю Олександру, Швецю Сергію, Оксенюку Євгенію, Гуслєнкову Олександру, Грачову Юрію, Баринову Василю, Демешко Н.Г., Цимбал Анні.

15:48:11 14.04.2021

Впорядкували кладовище в селі Нариманівка

                 10 квітня 2021 року  жителями с.Криничного, яким не байдужі  справи громади, було проведено прибирання  Нариманівського кладовища. Розчищено   центральний вхід, спиляно дерева, які похилилися над могилами, вирубано поросль кущів, прибрано листя і сухостій трави.

15:24:36 14.04.2021

ПРОВЕДЕНО ЗАРИБЛЕННЯ

                    13 квітня 2021 року  проведено  зариблення орендованої водойми на  річці Березівка, що знаходиться на території села Лебединого. Зариблення здійснено  приватним підприємством  «Лідеропт», директор підприємства Гордієнко  Л.М ., випустили 2 т малька товстолоба.

17:13:54 13.04.2021

Генеральне прибирання триває!

          09 квітня 2021 року  проводилися  заходи з благоустрою на  території  села Ганно-Требинівка  за участі працівників селищної ради, будинку культури, бібліотеки, пошти, ФАПу та небайдужих жителів села, а саме  Ковальчук С.С., Чуб П.О., Шевченка П.О., Колесніка С.В., Гриджука О.М., які   впорядкували парк в центрі села та несанкціоновані смітники. Транспорт для вивезення сміття надав Федунець І.Ю.

13:51:02 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь