A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Ремонт дороги

    Селищний голова  Пеньков І О., староста Гуслєнкова Т.В. та діловод Шкрум О.Л. висловлюють щиру вдячність за  ремонт дороги по селу Ганно-Леонтовичеве, засипанням  ямкових вибоїн  жорствою, фермерам та жителям села Ватаманюку Д.Д. (працювали  два трактори) , Єрмошенку С.В., Шкруму В. М., трактористу екскаватора Васильєву В.Л., трактористам Русину А.А., Орел В.В., Чередніченку С.М., Іщенку С.Г. та Новікевич Ларисі  за допомогу у розгортанні жорстви.

15:22:07 06.09.2021

Впорядкування території біля пам'ятника у Седнівці

          Пам`ятник загиблим воїнам тієї далекої війни розташований в селі Седнівка на краю села. Високий постамент воїна символічно ніби охороняє всіх жителів від страхіть війни і нагадує – таке не повинно повторитися!

09:25:49 06.09.2021

Подяка

     Староста Устинівської селищної ради сіл Новоігорівка, Тирлова Балка, Третє та Мар'янівка Шапошніков О.В. та мешканці села Новоігорівка висловлюють щиру подяку працівникам Устинівської дільниці Долинського управління по експлуатації газового господарства ВАТ "Кіровоградгаз" Царенко А.М., Скурковичу К.М., Шевченко С.М., Омельченко В.М., а також співробітникам Долинського РЕМ Устинівської дільниці Буря В.В., Безп'ятюку В.В. та енергетику ПСП "Димитрово" Шеховцову В.В. за оперативність дій при ліквідації аварійної ситуації пов'язаної із пошкодженням газогону.

15:23:04 03.09.2021

Відвідали дитсадки

     1 вересня 2021 року староста сіл Новоігорівка, Мар'янівка, Тирлова Балка та Третє Шапошніков О.В. та діловод Ткаченко Я.С. відвідали дитсадки та  привітали працівників та вихованців дошкільних навчальних закладів  в селах Новоігорівка та Мар'янівка з Днем знань та поцікавилися їхніми повсякденними  турботами .

08:50:27 03.09.2021

1 вересня – День знань!

      Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Початок нового навчального року – завжди очікування чогось нового. 

14:09:34 02.09.2021

День знань в Інгульській школі

    День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. А особливо, коли до нього дуже старанно підготувались вчителі та учні КЗ «Інгульське НВО ЗШ І-ІІІ ст.». Учні під керівництвом педагога-організатора Довгенко Емілії Костянтинівни показали дуже цікаве і захоплююче дійство. Лунали пісні, виконувались композиції та таночки. Дуже розчулив виступ першокласників, яких у цьому році - 10.

14:05:51 02.09.2021

1 вересня в Криничному

    До першого класу прийшло навчатися  14 учнів з навколишніх сіл Садки, Новоустинівка та Криничне. За останні 5 років – це  найбільший клас першокласників, який поведе в країну знань  Полінкаш А.І. Привітали учнів школи, вчителів та батьків з початком нового навчального року директор школи О. Заворітній та староста І. Михайлевич. Розпочав роботу Криничненський ЗДО і радо прийняв 17 вихованців.

14:58:29 01.09.2021

З початком навчального року !

         На урочистій лінійці в Криничуватському НВК за дорученням селищного голови Пенькова І.О. староста Віра Хрущ привітала всіх присутніх з Днем знань та побажала учням  міцного здоров’я та успіхів в опануванні шкільної науки, а також провести навчальний рік цікаво та плідно у взаєморозумінні з вчителями та батьками. А педагогам і батькам -  старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки.

13:33:20 01.09.2021

Проведено вакцинацію жителів села Седнівки

   30 серпня, медичними працівниками пункту щеплення комунального некомерційного підприємства "Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Устинівської селищної ради, Лещенко А.Ю., Борсюк О.О., Лещенко Д.Ю. було проведено вакцинацію від COVID-19 жителів села Седнівки. Даний виїзд працівників пункту щеплення відбувся за сприяння голови селищної ради Пенькова І.О. та за ініціативою старости Гуслєнкової Т.В. Загалом провакциновано 37 чоловік вакциною AstraZeneca.

16:47:15 30.08.2021

Проведено тематичну виставку-урок

     28 серпня завідуючою Криничуватської бібліотеки-філії Левицькою В.М. була проведена виставка-урок, присвячена Дню пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  З тематичними матеріалами виставки ознайомилися мешканці Криничуватки Кулик В., Кобілєва Л., Левченко Н., Васільєва Є.

14:38:39 30.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь