A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Благоустрій території продовжується

На території с. Седнівки, по вулиці Шевченка, працівниками КП " Комунальник" Устинівської селищної ради замінено аварійну цябрину. Працівник по благоустрою Швець Сергій, працівник будинку культури Цимбал Анна та староста Гуслєнкова Тетяна пофарбували встановлену цябрину. Тепер жителі матимуть змогу користуватися безпечною криницею.

11:53:31 01.11.2021

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

29 жовтня 2021 року свій 95-й день народження святкує жителька с. Новоігорівка Власенко Ганна Данилівна. 95 років - немаленька дата. Це вік мудрості і осмислення свого життєвого шляху. Скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки.

16:06:15 29.10.2021

Оновлення в Димитровському ДНЗ

Для створення належних умов перебування дітей у закладах освіти за рахунок коштів бюджету Устинівської селищної територіальної громади придбано лінолеум для Димитровського дошкільного навчального закладу на суму 30,0  тис. грн.. Завдяки цьому оновлено та утеплено підлогу у ігровій кімнаті та спальному приміщені.

10:56:44 26.10.2021

Завершено розчистку відрізку дороги на с. Завтурове

Зважаючи на численні звернення до селищного голови  щодо ускладнень під час підвезення шкільним автобусом учнів по маршруту Завтурове – Інгульське в зв’язку з обвислими деревами та поростями на проїжджій частині, Устинівською селищною радою було направлено лист до ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» в Кіровоградській області з проханням в найкоротші терміни посприяти в прибиранні даного відрізка дороги для забезпечення комфортного та безпечного перевезення школярів. Відповіді від ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» не отримано та дій направлених на прибирання даного відрізка дороги не було вжито. Тому, за ініціативи  та фінансової підтримки селищного голови Пенькова І.О. було розчищено вищезгаданий складний відрізок дороги від порослі, яка перешкоджала проїзду шкільному автобусу.

09:40:05 26.10.2021

Мудрість прожитих років

17 жовтня свій 95 ювілейний день народження  зустріла Орєхова Євгенія Іллівна, а 18 жовтня відзначила 85 років Гладка Раїса Григорівна, ветерани праці, жительки села Олександрівка.

17:15:08 18.10.2021

Хресна хода

    Староста В. Хрущ та мешканці Криничуватського старостату  щиро вдячні директору ПП АФ «Криничуватська» Петренку А.А., настоятелю храму Святої Олександри отцю Сергію за організацію та проведення Хресної ходи до Поклонного хреста в день святкування Покрова Пресвятої Богородиці.

14:41:55 18.10.2021

Впорядкували цвинтар

   В селі Олександрівка 1 та 6 жовтня було проведено  вирубку  порослі дерев та кущів на  місцевому цвинтарі і  впорядковано недоглянуті могили. У прибиранні брали участь працівники Будинку культури, комунальний працівник, діловод та бібліотекар.  Добре, що  є люди, які проявляють милосердя до місць поховань та хочуть аби рідне село було впорядковане та затишне.

15:14:49 11.10.2021

ПОДЯКА

         Староста сіл Докучаєве, Мальчевське, Медове Баранець Євгеній Володимирович та Устинівська селищна рада  висловлює подяку депутату селищної ради Мгдесяну Самвелу Саркісовичу за надану фінансову допомогу у відновленні та реставрації стели «ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ ОДНОСЕЛЬЧАН» . Також  дякуємо  небайдужим односельцям, які приймали активну участь у втілення в життя даного проекту, а саме Мерзлову Віктору Тимофійовичу, Шмадченку Олександру Юрійовичу, Федитнику Олександру Валерійовичу, Шаповалову Андрію Олексійовичу.

15:13:55 11.10.2021

Проводимо розчищення дороги від порослі

   Комунальними працівниками  Інгульського старостату та небайдужими жителями села Завтурове проводиться розчищення  парослі  на автошляху  с.Інгульське  -  с.Завтурове.  Значний об’єм робіт виконано, але ще дуже багато роботи, тому запрошуємо небайдужих громадян долучитись до потрібної для громади  справи.

10:52:40 08.10.2021

Відремонтовано колодязь

У селі Седнівка по вулиці Шкільній, працівниками КП "Комунальник" Устинівської селищної ради було проведено заміну зрубу. Працівник комунальної служби Швець Сергій пофарбував та поштукатурив колодязь.  До проведення робіт долучилися небайдужі жителі села.

14:18:06 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь