A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Вітаємо ювілярку!

    25 вересня  2021 року свій ювілей – 85-річчя – відсвяткувала мешканка с. Олександрівка Євгенія Олександрівна Зборошенко. З днем народження її привітали та вручили подарунок староста Тетяна Гуслєнкова, діловод Наталя Слюсаренко та колектив Олександрівського будинку культури.

11:40:31 28.09.2021

Допомога громаді – спільний розвиток

  Селищна рада, староста та жителі Інгульського старостинського округу щиро вдячні депутату Устинівської  селищної ради Ніколаєву Миколі Володимировичу за допомогу у ремонті машини, яка використовується  для потреб старостинського округу. Дякуємо за небайдужість, за увагу до проблем мешканців нашої громади.

11:39:50 28.09.2021

Дякуємо за допомогу закладам громади

Староста села , працівники ФАПу  та жителі с. Криничне щиро вдячні директору ПСП "Україна" Петренку  В.А., депутату селищної ради Календюку С.П., очільнику будівельної бригади Гуку О.М., працівникам будівельної  бригади Ковалевичу Д., Курінному О., Челаку О., зварювальнику Прилуцькому В.  за фінансову підтримку, швидке реагування і виконані роботи з  будівництва пандусу та навісу біля Криничненського ФАПу. 

15:35:53 24.09.2021

Привітали ювілярку

Староста села Новоігорівка Шапошніков О.В., діловод Ткаченко Я.С.,  працівник Димитрівського сільського будинку культури Соловей Т. П. та учасниця художньої самодіяльності  Ільїна Л. П.  креативно привітали жительку  Новоігорівки Демченко Оксану Гаврилівну з 90-річчям та побажали міцного здоров'я, чудового настрою, довголіття та мирного безхмарного неба.

14:01:35 13.09.2021

ПОДЯКА

    Устинівська селищна рада   висловлює щирі слова вдячності директору ПСП «Червона калина» Петренку Володимиру Анатолійовичу за проведений ямковий ремонт дороги в селі Березуватка. Надіємося на плідну  співпрацю на благо громади і в подальшому.

13:06:55 10.09.2021

Розпочато капітальний ремонт мосту на автошляху Устинівка – Інгульське

Шановні громадяни! У зв'язку з проведенням  робіт по реконструкції мосту на відрізку автомобільної дороги с.Сонцеве – с.Ганно-Требинівка просимо бути уважними та здійснювати рух відповідно до вимог вказівних дорожніх знаків по польовій дорозі, а в разі дощової погоди рух необхідно здійснювати  через село Березівку.  Звертаємо увагу сільгоспвиробників, що рух зерновозів потрібно здійснювати також  через село Березівку. Просимо з розумінням віднестись до тимчасових незручностей.

15:12:02 09.09.2021

Дякуємо за турботу

    Староста  сіл Новоігорівка, Тирлова Балка, Мар'янівка та Третє Шапошніков О.В. та мешканці села Новоігорівка щиро вдячні депутату Устинівської селищної ради Юдіну Д.А. за проведення робіт по знищенню карантинних  бур'янів.

17:04:58 08.09.2021

Криничненські ювіляри

    7 вересня в селі Криничному  два ювіляри Заворітній Микола Андрійович та Фесюк Степан Іларіонович святкували поважні дати, відповідно 90 та 85 років. За дорученням селищного голови Пенькова І.О. староста Михайлевич І.А. та діловод Сахарчук Н.І. привітали ювілярів та вручили їм подарунки з побажаннями  довголіття, здоров'я, миру і благополуччя.

11:10:49 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь