Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

«Моє село-моя родина»

             14 серпня, на Медовий спас, Олександрівка відзначала День села. У програмі проведення свята були атракціони для дітей. За кошти спонсорів було організовано частування дітей поп-корном та солодкою ватою. Пригощали коржами з маком, глінтвейном та охолоджуючими напоями , зварили смачну кашу. Сподобались жителям та гостям  шашлики, які приготувала сім’я Назарчуків. Було організовано фотозону -  «Українське село».

11:45:11 19.08.2021

Подяка від громади

         Завдяки соціально-відповідальному бізнесу, а саме директору  ПП АФ «Криничуватська» А.А. Петренку (до речі, депутату Устинівської селищної ради) проведено ямковий ремонт дороги в селі Криничуватка. Староста села Віра Хрущ та мешканці місцевої громади вдячні за виконані  роботи і бажають Петренку А.А. здійснення всього задуманого, сил і енергії для майбутніх здобутків і співпраці  на благо громади, процвітання  і економічної стабільності очолюваній  Вами  агрофірмі.

15:00:13 06.08.2021

Вітання найстаршій жительці села

              Сьогодні,  28.07.2021 року староста сіл Криничуватка, Березуватка, Лебедине, Новокиївка Віра Хрущ  привітала найстаршу жительку села Криничуватки Флягу Ніну Олексіївну з 99- річчям. Побажала їй міцного здоров’я, довгого віку, бадьорості духу, щирої поваги та любові від рідних.

10:46:51 28.07.2021

Привітання від старости

        Староста с. Криничуватки Хрущ Віра Вікторівна привітала батьків наймолодшої жительки села -  сім’ю Гончарових з народженням донечки. Побажала батькам величезного терпіння, сил і енергії у вихованні дитини, щоб доня росла красунею і розумницею на радість всій родині, була здоровою і щасливою.

09:27:37 21.07.2021

Громадські слухання в Березівці

     9 липня 2021 року в с.Березівка відбулися громадські слухання за участі начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Сербіненка Олександра Миколайовича та старости Федунець Тетяни Михайлівни. На слуханнях було обговорено питання щодо призупинення діяльності Березівського ДНЗ у зв’язку з наявністю лише одного вихованця дитячого садка і можливістю підвезення даної дитини до Інгульського ДНЗ.

09:27:40 12.07.2021

Жителі Новоігорівки вдячні депутату за ремонт дороги

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор ПСП «Димитрово», депутат Устинівської селищної  ради Середенко О. М., який  ніколи не залишається осторонь проблем мешканців Новоігорівки. Ось і зараз Олексій Миколайович організовує  ямковий ремонт найбільш проблемних ділянок доріг в селі. Вже відремонтовано покриття на вулицях Молодіжна, Димитровська, Центральна, Шкільна, провулки Мічуріна та Першотравневий. Покращення стану доріг забезпечить безпечне пересування автомобільному транспорту, шкільному автобусу та екстреним службам.

15:10:57 06.07.2021

День села – свято єднання громади

 3 липня 2021року жителі села Ганно-Леонтовичеве Устинівської селищної територіальної громади та численні гості святкували 350-річчя з дня заснування села. Здавна гостей в Україні зустрічали хлібом і сіллю, так і діловод Ольга Шкрум привітала гостей  святковим короваєм. Від імені селищного голови Ігоря Пенькова  та від себе особисто жителів села привітала зі святом староста Тетяна Гуслєнкова. 

13:25:32 06.07.2021

Дякуємо за допомогу

       У наший нелегкий час важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все-таки є.  Жителі місцевої громади,  староста Гуслєнкова Т. та  селищний голова Пеньков І. О.  щиро дякують  Ватаманюку Дмитру Даниловичу та Шкабку Павлу Григоровичу за оперативну допомогу у розчищенні дороги  від намулу після негоди по селах Новочигиринка та  Горошанка. Дякуємо за небайдужість,  розуміння,  підтримку жителів сіл у нелегких повсякденних буднях.

13:03:42 22.06.2021

Корисний подарунок

        Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за покращення умов проживання та створення  затишку для односельців.

10:58:20 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь