A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Старости

Робоча зустріч органу пробації із представником селищної ради

      Нещодавно, начальником Устинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександром Ігнатенком проведено робочу зустріч зі старостою сіл Медове, Мальчевське та Докучаєве Устинівської селищної ради Євгенієм Баранцем.

17:02:07 12.04.2021

МОЛОДЬ, НА ЯКУ ТРЕБА РІВНЯТИСЯ!

            10 квітня 2021 року  для проведення суботника  по прибиранню  вийшла  учнівська молодь с. Криничне.  Свій вихідний день молодь використала, щоб покращити благоустрій території села. Позбирали на узбіччях вулиць  поліетиленові  пакети, пляшки, мішки зі сміттям, залишені   жителями чи гостями в паркових зонах  і самостійно    вивезли  на сміттєзвалище.

16:58:19 12.04.2021

Благоустрій територій – у порядку денному громади

      Жителі Седнівки також  долучилися до проведення щорічної  всеукраїнської  акції з благоустрою "За чисте довкілля". 9 квітня 2021 р. за участі старости Тетяни Гуслєнкової, небайдужих  і  активних  громадян, місцевих  фермерів, одноосібників  відбувся  суботник,  яким  завершили  впорядкування  парку в центрі села. Проведено очищення  території  від  сміття, опалого листя та молодої порослі кущів і дерев. Прибирання  відбувалося  вже  традиційно  під  музичний  супровід, організований  директором будинку культури.  

15:33:04 12.04.2021

Мешканці Брусівки та Степанівки підтримали естафету з благоустрою територій громади

         За участі старости  Любченка В.А. та діловода Салтан Т.О. розпочато прибирання паркової зони, що розташована біля Степанівського СБК та роботи з благоустрою території у селі Брусівка, а саме наводили лад біля ФАПу, впорядкували територію дитячого майданчика та колишньої сільської ради.  Активну участь у прибиранні взяли працівники соціальної сфери сіл, небайдужі мешканці села Брусівки та   працівники сільськогосподарських підприємств  «Перлина степу» і «Деметра», які допомогли у  вивезенні сміття на центральне сміттєзвалище.

15:08:26 12.04.2021

Долучились до всеукраїнської акції з благоустрою

        На території сіл Криничуватка, Березуватка , Лебедине, Новокиївка  в рамках проведення  щорічної всеукраїнської акції з благоустрою « За чисте довкілля» та проведення місячника із благоустрою  було організовано суботник по прибиранню кладовищ, парків та територій, прилеглих до установ та організацій. Мешканці територій  вирубували чагарники, прибирали  несанкціоновані смітники, висаджували квіти. Щиро дякуємо всім учасникам суботника за проявлену  небайдужість та людяність.

11:20:40 12.04.2021

ОЗЕЛЕНЕННЯ КРИНИЧНОГО

       09 квітня 2021 року працівники ПСП «Україна» висадили 100 саджанців липи та 70 саджанців голубої ялинки. В той же час жителі Криничного активно впорядковували центральний парк села. Староста Ірина Михайлевич щиро подякувала працівникам соціальної сфери та ПСП «Україна» за участь у проведенні благоустрою і висловила побажання, щоб і надалі мешканці села спільними зусиллями підтримували чистоту і порядок на території громади.

09:03:34 12.04.2021

Закладено майбутній парк

             6 квітня  на території села Олександрівка   було висаджено 500 шт. саджанців  сосни кримської.  Подібні заходи - це чудова можливість  стати частинкою неосяжного світу природи і дати початок чомусь новому.  То ж вирішили створити парк для відпочинку життелів села.  Висловлюємо щиру подяку  керівництву ТОВ « Агрокомплекс» (Міщенку В.П., Михалкіну М.І.), старшому майстру Долинського лісництва Карпухіну В.Д., трактористу  Балло Л. А., активістам села.

14:32:55 08.04.2021

Привітали з ювілеєм

              05 квітня 2021 року свій 90-річний ювілей відзначила  мешканка села Березівка Волкова Ганна Григорівна. У цей день її щиро вітали рідні та близькі люди, а також староста Федунець Т.М., яка  подякувала іменинниці за невтомну працю та побажала міцного здоров’я, довголіття,  мирного неба, щоб близькі люди радували своєю турботою та увагою і, звичайно, дожити до ста літ і, навіть, далі.  Ганна Григорівна щиро дякувала за поздоровлення, радо ділилася спогадами та секретом довголіття, зазначивши, що весь вік сумлінно працювала і робила людям лише добро. Саме завдяки цьому Господь і подарував їй щастя дожити до такого поважного віку, виростити дочку Раїсу та діждатись онуків та правнуків. Тож вітаємо  з ювілеєм мудрості та гордості  за пройдену нелегку життєву дорогу, бажаємо щоб поряд завжди була дружна сім’я, щира радість і міцна любов дорогих і близьких людей.

11:21:41 06.04.2021

Вдалий суботник у Криничному

              03.04.2021 р. тридцять жителів Криничного  взяли участь  у суботнику по прибиранню кладовища. Вирубали молоду поросль дерев, прибрали могили, які залишилися без нагляду, вигребли сухостій.  Староста Криничного Ірина Михайлевич подякувала небайдужим мешканцям села за активну участь у благоустрої місця поховання.  Окрема подяка керівництву та працівникам ПСП " Україна" за вивіз сміття.

16:53:17 05.04.2021

Суботник у Седнівці

             3 квітня 2021 р. за участі старости Тетяни Гуслєнкової, небайдужих мешканців та  місцевих фермерів, одноосібників   відбувся суботник в  Седнівці. Прибирали  територію парку в центрі села.  Проведено очищення території від сміття, опалого листя та молодої порослі кущів та дерев. Завдяки директору Седнівського СБК  Демешко Н. Г.,  прибирання відбувалося під музичний супровід, що надзвичайно підіймало настрій.  Загалом було вивезено 2 автомобільних причепи, назбираних присутніми дітками пляшок, пакетів та іншого сміття та 7 тракторних причепів з гілками та листям, і це ще не повністю прибрана територія.

16:13:15 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь