Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Готуєтеся до кар’єри в бухгалтерії? Розпочніть із навчання в Одесі

Мрієте працювати в обліковій сфері? Готові освоїти навички, які допоможуть вам розбудувати успішну кар’єру в обліковому обслуговуванні для фізичних осіб? Приєднуйтесь до курсів цільового призначення за програмою «Бухгалтерія для ФОП».

14:54:13 18.03.2024

Розбудуйте свій бізнес з нуля: пропонуємо навчання в Івано-Франківську від Служби зайнятості!

Готові зробити перший крок до власного бізнесу та реалізувати ваші підприємницькі мрії? Шукаєте підтримку та знання, які допоможуть вам розбудувати успішний бізнес з нуля? Тоді ви потрапили за адресою!

14:53:04 18.03.2024

Станьте експертом у сфері торгівлі: розпочніть навчання на продавця продовольчих товарів у Дніпрі

Мрієте про захопливу кар'єру у сфері торгівлі? Заповніть своє життя яскравими враженнями та можливостями – розпочніть свій професійний шлях із навчання за професією «Продавець продовольчих товарів».

14:38:12 18.03.2024

Куди звертатися ветерану за допомогою для оформлення гранту на власний бізнес?

З метою розширення підтримки бізнесу, з 10 квітня 2023 року, в рамках реалізації урядового проєкту єРобота, почала діяти нова програма: надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу (надалі - «Грант для ветеранів»). 

14:19:37 13.03.2024

Синергуємо зусилля на користь сільських мешканців та територіальної громади

Однією з найгостріших проблем на селі є зайнятість населення. Тому серед першочергових завдань органів місцевого самоврядування – напрацювання ефективних механізмів щодо зниження рівня безробіття та залучення селян до реальних трудових відносин.

15:10:01 04.03.2024

Протягом якого часу у центрі зайнятості зберігається інформація про отримання безробітним допомоги?

Під час реєстрації особи як безробітної інформація щодо неї вноситься до Єдиної інформаційно-аналітичної системи державної служби зайнятості та формується персональна картка у паперовому вигляді.У цій картці наявна інформація, зокрема, і про отримання особою допомоги по безробіттю. Така інформація може знадобитись, наприклад, під час оформлення громадянином пенсії. Паперовий варіант картки зберігається в архіві центру зайнятості.

09:04:09 26.02.2024

При заповненні форми звітності № 3-ПН слід користуватися класифікатором професій. Чи відповідають назви професій з класифікатора вимогам сьогодення?

Нагадаємо, що у формі звітності №3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” професійна назва робіт (професія/посада) зазначається у таблиці “Основні дані про вакансію(ї)” та у додатку до форми “Відомості про вакансію(ї)”. Таке зазначення має відповідати Національному класифікатору України ДК 003:2010 “Класифікатор професій” (далі – класифікатор).

09:03:04 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь