A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вакансії

ПРОТОКОЛ № 2 Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради

Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Устинівського закладу дошкільної освіти Устинівської селищної ради

10:32:26 12.05.2021

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду спеціаліста першої категорії відділу земельних відносин та агропромислового розвитку( 1 посада)

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду спеціаліста першої категорії відділу земельних відносин та агропромислового розвитку: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом не менше 2 років,  володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

10:09:15 30.04.2021

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду провідного спеціаліста сектору служби у справах дітей ( 1 посада)

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду провідного спеціаліста сектору служби у справах дітей: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом не менше 2 років,  володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

10:08:57 30.04.2021

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста фінансового відділу ( 1 посада)

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду головного спеціаліста фінансового відділу: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом не менше 2 років,  володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

10:07:48 30.04.2021

Результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Устинівська лікарня” Устинівської селищної ради .

     Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття  посади директора комунального некомерційного підприємства “Устинівська лікарня”  Устинівської селищної ради  на засіданні, яке відбулося 27 квітня 2021 року  вирішила визнати учасника конкурсу ХИЛЬЧЕНКА Ігоря Юрійовича таким, що відповідає встановленим вимогам та переможцем конкурсу. Внести подання Устинівському  селищному голові  стосовно призначення його на посаду директора комунального некомерційного підприємства   “Устинівська лікарня”  Устинівської селищної ради.

09:10:22 29.04.2021

Протокол №3 Засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Устинівська лікарня” Устинівської селищної ради

             Місце проведення: сесійна зала  Устинівської селищної ради. Час проведення: 9 год. 00 хв. Дата проведення 27.04.2021 року.

09:09:31 29.04.2021

Результати конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Устинівської селищної ради

      Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття  посади директора комунального некомерційного підприємства “Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги”  Устинівської селищної ради  на засіданні, яке відбулося 26 квітня 2021 року  вирішила визнати учасника конкурсу САПРИКІНУ Любов Іванівну такою, що відповідає встановленим вимогам та переможницею конкурсу. Внести подання Устинівському  селищному голові  стосовно призначення її  на посаду директора комунального некомерційного підприємства   “Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги”  Устинівської селищної ради.

15:22:32 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь