Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

На сьогоднішній день Кабінетом Міністрів України прийнято ряд постанов щодо запровадження державного регулювання цін на окремі продовольчі товари шляхом декларування зміни роздрібних цін та встановлення граничного рівня торгівельної надбавки на період карантину.

15:15:04 22.02.2022

Рейд по ліквідації стихійної торгівлі

З метою недопущення несанкціонованої (стихійної) торгівлі та на виконання рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 25 травня 2021 року № 71 «Про заборону (ліквідацію) стихійної торгівлі та торгівлі з рук у невстановлених місцях на території Устинівської селищної територіальної громади», 14 лютого 2022 року членами робочої групи по виявленню ознак адміністративного правопорушення було проведено рейд у центральній частині смт Устинівка (вул. Миру), по вул. Шаталова і на території ринку Устинівської селищної ради. 

16:17:26 14.02.2022

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

14 лютого 2022 року робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в закладах торгівлі  проведено  роз’яснювальню роботу щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів на території Устинівської селищної територіальної громади  відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 року (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 » та з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19.

16:16:34 14.02.2022

Державна програма "Доступні кредити 5-7-9%" стала ще більш доступніша

Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2021 року №1106 внесено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року №28 та №29, в якій Мінфін запропонував низку заходів, направлених на додаткову підтримку малого та середнього бізнесу в умовах карантину. Внаслідок цього суб’єкти малого, у тому числі мікропідприємництва, та середнього підприємництва в період карантину можуть  отримати  більшу підтримку шляхом удосконалення державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Детально з державною програмою можна ознайомитися за посиланням https://5-7-9.gov.ua/.

15:49:39 11.02.2022

ПРО РОБОТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПО ПИТАННЮ СВОЄЧАСНОСТІ ТА ПОВНОТИ ВИПЛАТ ЗАРОБІТНИХ ПЛАТ

Під головуванням селищного голови Ігоря Пенькова, проведено засідання селищної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету Устинівської селищної територіальної громади, погашення заборгованості  із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на якому  розглянуто ряд питань, основні серед них такі:

14:08:41 11.02.2022

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

31 січня 2022 року членами робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті Устинівської селищної ради була проведена перевірка серед суб’єктів підприємницької діяльності у сфері торгівлі по смт. Устинівка та на території ринку.  В ході перевірки  проводилась відповідна роз’яснювальна робота щодо дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 та було наголошено про дотримання заходів не лише працівниками торгівельних закладів, а і відвідувачами.  Перевіркою охоплено 5 закладів торгівлі, виявлено недоліки, які були усунені  під час здійснення перевірки: поновлення дезінфекторів та розмежувальної стрічки.

14:47:48 31.01.2022

Рейд по ліквідації стихійної торгівлі

З метою недопущення несанкціонованої (стихійної) торгівлі та на виконання рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 25 травня 2021 року №71 «Про заборону (ліквідацію) стихійної торгівлі та торгівлі з рук у невстановлених місцях на території Устинівської селищної територіальної громади», 31 січня 2022 року членами робочої групи по виявленню ознак адміністративного правопорушення було проведено рейд у центральній частині смт.Устинівка (вул. Миру) та на території, яка прилегла до ринку Устинівської селищної ради. В ході роботи виявлено одного суб’єкта господарювання (мешканка с. Степове), який здійснював торгівлю у невстановленому місці (ділянка прилегла до житлового будинку). З порушником проведена відповідна роз’яснювальна робота, та рекомендовано здійснювати торгівлю на території ринку.

14:46:25 31.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь