Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

 З метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, 03 грудня 2021 року робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, та здійснено чергову перевірку в закладах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами в с.Степанівка, с. Брусівка, смт Устинівка.

14:02:46 03.12.2021

Дотримання карантинних заходів!

З метою дотримання вимог протиепідемічних санітарних обмежень на території громади  тривають рейди відповідної робочої групи. 17 листопада 2021 року, в ході рейду, проводилася роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів та розповсюджувався інформаційний матеріал про вакцинацію від COVID-19.

16:06:09 18.11.2021

Проведено організаційну нараду.

   10 листопада відбулася чергова  організаційна  нарада щодо розробки проекту Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2022 рік (далі Програма). Нарада проводилась під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталії Сівової з керівниками структурних підрозділів селищної ради. Обговарювались питання щодо переліку програм, які будуть виконуватись у 2022 році та, відповідно, включатись до проекту Програми соціального і економічного розвитку громади, а також обговорено заходи, які заплановано виконати у наступному році за рахунок різних джерел фінансування.

14:53:39 12.11.2021

Перевірка дотримання карантинних заходів!

04 листопада 2021 року робочою групою з дотримання протиепідемічних заходів було проведено рейд у селах Олександрівка, Седнівка, Ганно- Леонтовичеве та смт Устинівка (І-ІІ сотні).

14:35:52 05.11.2021

Дотримання карантинних заходів у закладах торгівлі

01 листопада поточного року у смт Устинівка робочою групою з питань дотримання протиепідемічних заходів в закладах торгівлі було здійснено рейд щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог функціонування в умовах карантину, а саме: стосовно дотримання режиму носіння захисних масок, збереження соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

16:23:30 01.11.2021

Задекларована праця - це трудові права і соціальні гарантії для найманих працівників

Працювати за трудовим договором – вигідно! Трудове законодавство гарантує найманому працівнику здорові та безпечні умови праці, оплачувані відпустки й лікарняні. Вам допоможуть у разі нещасного випадку на роботі, дадуть пільги, якщо у вас є малолітні діти. Всього цього позбавлені незадекларовані працівники.

14:25:34 21.10.2021

COVID-сертифікат про вакцинацію: як реагувати, якщо не вдається створити електронний документ?

   Понад 1,8 мільйонів українців на сьогодні успішно користуються електронним документом, що підтверджує факт вакцинації від COVID-19  у додатку “Дія”. Користувачі можуть отримати і міжнароднии?, і внутрішніи? COVID-сертифікати. Відтак, їхні власники можуть не лише зручно перетинати кордон, але й користуватися документом всередині країни. Приміром, у випадку введення обмежень “жовтого”, “помаранчевого” та “червоного” рівня  епідемічної небезпеки. Йдеться про можливість користуватися послугами міжрегіональних перевезень, відвідувати громадські місця чи брати участь у масових заходах.

11:51:30 21.10.2021

З 21 жовтня – нові «карантинні» правила

   З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із жовтим, помаранчевим чи червоним рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів одного із цих документів:

09:11:13 21.10.2021

Перевірка дотримання карантинних заходів!

    Відповідно до постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», необхідним є  дотримання карантинних заходів  в умовах пандемії .

08:19:33 20.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь