Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

Організаційна нарада

         20 липня 2021 року під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сівової Н.М. відбулася організаційна нарада з керівниками та бухгалтерами всіх структурних підрозділів селищної ради, щодо підготовки проекту програми соціального і  економічного розвитку Устинівської селищної територіальної  громади на 2022 рік та прогнозу до 2026 року.

13:51:38 21.07.2021

«Виходь на світло»

З метою здійснення запобігання використання незадекларованої праці 01 липня 2021 року в Україні стартувала інспекційна кампанія «Виходь на світло» з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведених інформаційних заходів.

08:45:31 20.07.2021

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

19 липня 2021 року робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в закладах торгівлі  проведено   роз’яснювально-профілактичну роботу щодо дотримання карантинних та протиепідемічних заходів на території Устинівської селищної територіальної громади  відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID-19. Торгівля продовольчими та непродовольчими товарами повинна здійснюватися з дотриманням санітарних вимог та з урахуванням всіх рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації  внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

08:44:07 20.07.2021

Про визначення місць для здійснення сезонної торгівлі

З наближенням літнього сезону активізується виїзна сезонна торгівля холодними напоями, морозивом та плодоовочевими культурами. З метою запровадження єдиного підходу до здійснення сезонної і виїзної торгівлі на території Устинівської селищної територіальної громади, недопущення торгівлі у несанкціонованих стихійних місцях рішенням виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 15 липня №120 «Про визначення місць для здійснення сезонної торгівлі на території Устинівської селищної територіальної громади» визначено місце для здійснення сезонної торгівлі у Парковій зоні, вул.Мазуренка.

13:39:28 16.07.2021

Стихійна торгівля – небезпечна для здоров’я споживачів!

З метою ліквідації осередків стихійної торгівлі на території громади 12 липня проведено черговий рейд робочою групою Устинівської селищної ради по виявленню ознак адміністративного правопорушення по вул. Миру.

12:56:25 12.07.2021

Пілотний проект «Рука допомоги»

     З 1 січня 2022 року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Бажаючим вийти зі стану бідності буде запропонована допомога розміром до 15 мінімальних зарплат ( на початок 2022 року – 97 500 грн.) для оплати рахунків на придбання необхідного для заснування власної справи обладнання і матеріалів. З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням http://rukadopomogu.com.ua/ua

08:56:49 12.07.2021

Увага!

    Устинівська селищна рада повідомляє, що рішеннями 9 сесії Устинівської селищної ради 8 скликання  від 30 червня 2021 року були затверджені регуляторні акти, щодо встановлення місцевих податків і зборів, які вводяться в дію з 01 січня 2022 року. З прийнятими регуляторними актами можна ознайомитись тут.

14:29:56 09.07.2021

Рейд по ліквідації стихійної торгівлі

З метою недопущення несанкціонованої (стихійної) торгівлі та на виконання рішення виконавчого комітету Устинівської селищної ради від 25 травня 2021 року №71 «Про заборону (ліквідацію) стихійної торгівлі та торгівлі з рук у невстановлених місцях на території Устинівської селищної територіальної громади», 14 червня 2021 року членами робочої групи по виявленню ознак адміністративного правопорушення було проведено рейд у центральній частині смт.Устинівка (вул. Миру) та на території ринку Устинівської селищної ради. В ході роботи виявлено одного суб’єкта господарювання (мешканця смт.Устинівка), який здійснював торгівлю у невстановленому місці (ділянка прилегла до житлового будинку). З порушником проведена відповідна роз’яснювальна робота, та рекомендовано здійснювати торгівлю на території ринку.

08:38:25 15.06.2021

Про роботу робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів

07 червня 2021 року членами робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті Устинівської селищної ради була проведена перевірка серед суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють свою діяльність на території ринку Устинівської селищної ради щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, в ході якої проводилась відповідна роз’яснювальна робота.

16:40:18 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь