A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

До уваги жителів Устинівської селищної територіальної громади!!!

      Для інформування про наявні можливості громадян, Міністерство цифрової трансформації запускає кампанію (соціальну рекламу) з серією інформаційних матеріалів про Гід з державних послуг. Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Інформація на Гіді є актуальною та такою, що відповідає чинному законодавству України, ознайомитися з якою можна за посиланням: https://cutt.ly/MkwQumX.

10:46:37 16.04.2021

Запрошення підприємців

       Устинівська селищна рада запрошує підприємців, які займаються наданням транспортних послуг здійснювати перевезення  жителів в межах  Устинівської громади.

15:21:44 08.04.2021

Про онлайн-платформу для Національного павільйону

       Посольством України в Китайській Народній Республіці започатковано співробітництво з однією з найбільших у світі онлайн-платформ «JD» (JD.com, Jingdog Mall), основним видом діяльності якої є Інтернет-торгівля та електронна комерція. Компанія також є однією із найбільших платформ в китайському сегменті Інтернету за моделлю В2С. За об’ємом транзакцій посідає третє місце серед найбільших глобальних Інтернет-компаній. Кількість активних покупців, що користуються послугами компанії, перевищує 440 мільйонів.

16:56:53 11.03.2021

Про забезпечення функціонування української мови як державної

        Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області повідомляє про повноваження Держпродспоживслужби при здійсненні заходів державного нагляду (контролю) у сфері захисту прав споживачів в частині інформації про продукцію згідно із законодавством про мови.

16:55:47 11.03.2021

Про проведення повідомної реєстрації колективних договорів (угод)

До уваги суб’єктів сторін ведення колективних переговорів, що мають на меті укладення колективних договорів, територіальних угод, які підлягають реєстрації у відповідності до Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів!

16:19:27 03.03.2021

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства    України проводить опитування щодо інноваційної діяльності: «Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди».

            Опитування здійснюється у рамках моніторингу імплементації однієї із стратегічних цілей Експортної стратегії України на 2017-2021 роки щодо створення сприятливих умов, що стимулюють торгівлю та інновації для диверсифікації експорту. Основною метою дослідження є виявлення потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначення можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій. Усі респонденти отримають можливість ознайомитись із презентацією-результатами дослідження.

09:46:20 24.02.2021

Запрошення підприємців

Устинівська селищна рада запрошує підприємців, які займаються наданням транспортних послуг здійснювати перевезення  жителів в межах  Устинівської громади.

13:23:51 29.01.2021

Меморіал Великої Вітчизняної Війни

Устинівською  селищною  радою планується оновлення  меморіалу Великої Вітчизняної Війни. З метою задоволення ініціатив громадськості просимо всіх бажаючих висловити свою думку щодо варіантів оновлення меморіалу.

13:23:26 29.01.2021

Розяснення законодавства України

Устинівська селищна рада звертає увагу  жителів району, що набрав чинності ЗУ «Про внесення змін до ЗУ « Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» яким встановлено фінансові санкції у вигляді штрафу в розмірі від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян для юридичної особи, фізичної особи-підприємця за :  

13:22:26 29.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь