A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій

УВАГА СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Для підтримки сільськогосподарських товаровиробників з метою забезпечення посівної кампанії, постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2022 року№274) були внесенні зміни до Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» з розширенням можливостей підтримки суб’єктів підприємництва – сільськогосподарських товаровиробників, передусім, для забезпечення фінансування ними посівних робіт

15:42:36 05.04.2022

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

04.04.2022 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари в Устинівській селищній територіальній громаді було здійснено перевірку в чотирьох  торговельних закладах Інгульського старостату: 2 в с. Інгульське, 1 в с. Ганно-Требинівка, 1 в с.Березівка. Заклади перевіряли на наявність відповідних ліцензій на здійснення торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією, порушень не виявлено. При перевірці торговельних точок  в  с. Інгульське, в одному з магазинів,  було встановлено підвищення ціни на олію соняшникову більше ніж на 10 %, що є порушенням законодавства.

17:41:16 04.04.2022

Фінпослуги під час війни: що важливо знати

     31 березня Національний банк України презентував сайт «Фінансова оборона України», на якому розповідає про особливості надання фінансових послуг банками та небанківськими фінансовими установами під час війни. На сайті зібрані основні питання, які виникають зараз у споживачів фінансових послуг, та вичерпні відповіді на них від регулятора.

16:10:20 04.04.2022

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

01.04.2022 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією в Устинівській селищній територіальній громаді на основні продовольчі товари, було здійснено перевірку в двох торгівельних закладах по смт Устинівка. В одному з закладів торгівлі було встановлено значне  підвищення роздрібної ціни у порівнянні з середніми цінами по Устинівській громаді та по Кропивницькому району.  Накладні на товар на момент перевірки були відсутні, що унеможливило оцінити рівень торгівельної надбавки.

15:32:54 01.04.2022

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

30.03.2022 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією в Устинівській селищній територіальній громаді на основні продовольчі товари, було здійснено перевірку в семи торгівельних закладах громади: 2 в с.Березуватка, 2 в с.Криничуватка, 3 в с.Новоігорівка. В одному з закладів торгівлі в с.Новоігорівка було          встановлено значне  підвищення роздрібної ціни у порівнянні з середніми цінами в громаді. За результатами перевірки підготовлена довідка та направлена до ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області для вжиття відповідних заходів до даного підприємця.

17:29:50 30.03.2022

УКРАЇНСЬКА КОМПАНІЯ ТОВ "ЕКОНОМІКА ДОВІРИ" ЗАПУСКАЄ ПРОГРАМУ ЩОДО НАДАННЯ ПРЯМОЇ ДОПОМОГИ ЖИТЕЛЯМ УКРАЇНИ ШЛЯХОМ ФІНАНСУВАННЯ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ НА МІСЦЯХ

Дана допомога буде надаватися тим підприємствам, які готові гарантувати, що на отримані кошти підприємство працюватиме без цілі на прибуток, усі вироблені вироби будуть відвантажуватися безкоштовно, як благодійна підтримка громадянам та волонтерським організаціям.

16:14:47 29.03.2022

Обмеження в продажі алкоголю!

      Розпорядженнями начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації та Устинівського селищного голови встановлено, що торгівля алкогольними напоями та речовинами, вироблених на спиртовій основі, може здійснюватись лише суб’єктами господарювання, які мають відповідні ліцензії. Заборонений продаж  алкоголю у комендантський час.  Разом з тим  заборонений продаж таких товарів  працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань.

15:47:24 29.03.2022

ТОРГІВЛЯ СОЦІАЛЬНО ЗНАЧУЩИМИ ТОВАРАМИ! ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!

          Устинівська селищна рада вкотре нагадує, що постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2022 р. № 311 внесено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 341 і від 9 грудня 2020 р. № 1236, зокрема визначено :

14:50:49 29.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь