Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Міжнародний день театру

27 березня у всьому світі відзначили Міжнародний день театру. Це не тільки професійне свято майстрів сцени, це свято мільйонів глядачів. Напередодні свята Устинівська  Центральна бібліотека  спільно з аматорами Устинівського Будинку  культури, Сонцівського сільського Будинку культури  Устинівської селищної ради  провели онлайн - заходи присвячені Міжнародному дню театру.

08:31:11 31.03.2021

21 березня Всесвітній день поезії

У Всесвітній день поезії Устинівська центральна бібліотека для дорослих спільно з Будинком культури провели  літературно- музичну годину, з метою якомога більше залучити  людей до поезії.

15:53:19 22.03.2021

Театральне дійство до 8 Березня

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. З нагоди Міжнародного дня 8 березня Устинівська центральна бібліотека спільно з Будинком культури підготували театралізоване дійство «Український ярмарок». Сподіваємось , що ми подаруємо Вам гарний настрій і відчуття наближення свята.

13:11:19 05.03.2021

ВІДЗНАЧЕННЯ 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

           З метою належного вшанування імені всесвітньо відомої української письменниці Лесі Українки та відзначення 150-річчя від дня її народження, впродовж 2021 року в Устинівській центральній бібліотеці заплановані відповідні заходи.             У відділі абонемента оформлена книжкова виставка-портрет «Вона обрала собі горде ім’я – Українка».  Література, представлена на виставці познайомить відвідувачів з найкращими книгами, присвяченими її життю та творчості. Гортаючи сторінки цих книг, зацікавлений користувач помандрує  численними дорогами,  що простилалися перед  Лесею Українкою в усі кінці світу. Запрошуємо до перегляду.  

09:17:15 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь