A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Володимир Лозовський - лауреат першої премії Міжнародного фестивалю українських мистецтв «Діаманти роду»

Міжнародний фестиваль українських мистецтв «Діаманти роду» заснований Громадською організацією «Рада родин» на виконання Національної програми «Становлення, розвиток та збереження національних українських родів, родин, сімей».

10:45:12 18.05.2021

"Пам'ять із полиновим присмаком болю"

        35 років минуло з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. За визначенням UNSCEAR і ВООЗ, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

09:32:07 23.04.2021

До всесвітнього дня книги

        У квітні 1995 р. Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року.  Головна мета свята  – привернути увагу як державних органів, так і широкої публіки до книг, як джерел отримання знань, засобів комунікації, які залишаються основою активної освіти й критичного мислення, незважаючи на стрімкий розвиток більш складних джерел інформації.

09:23:46 23.04.2021

Чорнобильська трагедія

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся у нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

08:30:44 23.04.2021

Флешмоб "Очистимо планету від сміття"

У рамках відзначення Всеукраїнського дня довкілля та Всесвітнього дня Землі Устинівська центральна бібліотека для дорослих  провела  інформаційно-просвітницький  флешмоб  «Очистимо планету від сміття» за участю  студентів та школярів. Учасники  закликали людей  щоденними простими вчинками  не забруднювати навколишнє середовище. Загальна ідея флешмобу полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.

11:49:08 16.04.2021

День екологічних знань

15 квітня традиційно світова спільнота відзначає День екологічних знань. Історія цього дня розпочалася 1992 року на Конференції ООН у Ріо-де-Жанейро. Головною метою є — популяризація екологічних знань, формування екологічної культури населення, виховання у дітей і дорослих екологічного мислення. До цього дня в Устинівській бібліотеці для дітей пройшов цикл заходів «Любіть рослинку, і травинку, і сонце завтрашнього дня».

17:17:57 15.04.2021

ЖМЕНЬКА СМІХУ ВСІМ НА ВТІХУ

        У день прекрасного, веселого, доброзичливого свята – Свята Гумору – 1 квітня  Устинівський Будинок культури спільно з центральною бібліотекою для дорослих та  за участі аматорів Сонцівського сільського будинку культури організували цікаве гумористичне дійство.

15:03:42 02.04.2021

Міжнародний день театру

27 березня у всьому світі відзначили Міжнародний день театру. Це не тільки професійне свято майстрів сцени, це свято мільйонів глядачів. Напередодні свята Устинівська  Центральна бібліотека  спільно з аматорами Устинівського Будинку  культури, Сонцівського сільського Будинку культури  Устинівської селищної ради  провели онлайн - заходи присвячені Міжнародному дню театру.

08:31:11 31.03.2021

21 березня Всесвітній день поезії

У Всесвітній день поезії Устинівська центральна бібліотека для дорослих спільно з Будинком культури провели  літературно- музичну годину, з метою якомога більше залучити  людей до поезії.

15:53:19 22.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь