A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

«Любіть рідну мову»

21 лютого відзначається   Міжнародний день рідної мови. Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку.

16:20:48 21.02.2022

День єднання в Україні

Для посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Президент оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання.

17:08:01 16.02.2022

«Афганістан далекий і чужий, у кожній пам'яті живий»

Афганська жорстока війна залишила незагоєні рани, невідступний біль у серцях українців.  15 лютого 1989 року завершився останній етап виведення радянських військ з Афганістану. Саме до цієї теми працівники Устинівської центральної бібліотеки Ткач О. та Пінчук Т.  спільно з КЗ «Устинівський музей історії» підготували онлайн годину пам’яті «АФГАНІСТАН –МІЙ БІЛЬ, МОЯ ПЕКУЧА ПАМ’ЯТЬ». В бібліотеці оформлена книжкова виставка "Афганістан звучить в душі моїй", де читачі  мають можливість ознайомитися з літературою, у матеріалах якої висвітлюються вищезгадані події.

14:44:04 15.02.2022

Сьогодні Устинівською центральною бібліотекою спільно з дитячою Устинівською бібліотекою

Сьогодні, 14 лютого  Устинівською центральною  бібліотекою  спільно з дитячою Устинівською бібліотекою, КЗ «Устинівський музей історії», працівниками  відділу культури, туризму та культурної спадщини та активістами громадської організації «Захистимо Устинівку»   було проведено зустріч з учасником АТО/ ООС, нашим земляком Романом Дячуком та його батьком, ветераном АТО/ООС Денисом Дячуком, щоб висловити найщиріші слова вдячності за їхню  відвагу, мужність та героїзм у захисті суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

16:11:16 14.02.2022

Міжнародний день дарування книг

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.

14:46:50 11.02.2022

Челендж до 125 –річчя Євгена Маланюка

Устинівська центральна бібліотека долучилася до челенджу, який присвячений  до 125-річчя від дня народження українського письменника, поета та культурного діяча Євгена Маланюка. Метою заходу є детальне ознайомлення читачів бібліотеки з творчістю поета. Бібліотекарі прагнуть донести до якомога більшої читацької аудиторії ідеї і мистецький дух творів видатного культурного і політичного діяча.

20:31:31 02.02.2022

Героям Крут присвячується

29 січня 1918 року відбулася надзвичайно трагічна подія в українській історії – бій під Крутами, який набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

13:31:04 28.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь