A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

22 вересня - День партизанської слави

Це - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - день людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Клубними закладами Устинівської селищної ради до цього дня було проведено цикл заходів:

17:43:00 22.09.2022

Міжнародний день миру у клубних закладах громади

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

17:20:58 22.09.2022

Проведено культурно-мистецькі заходи

Складовою частиною вільного часу є дозвілля. Це час, що витрачається на необхідну громадську, творчу та інші види діяльності, час, призначений для самопізнання та самореалізації, саморозвитку та самовдосконалення особистості. Адже, дозвілля – це діяльність, обрана за власними інтересами і нахилами, у якій будь-яка людина може проявити себе як особистість. 

11:46:36 16.09.2022

Вітаємо з перемогою у конкурсі

На сьогоднішній день бібліотека - не просто зібрання книг, а центри саморозвитку, цікавих зустрічей, корисного проведення часу, це вже культурний простір, потреба в якому виникає у будь-якому місті, незалежно від його історії чи планування. Це місце, куди можна прийти, сісти, порозмовляти, почитати книжки, де повинні відбуватися різноманітні заняття для користувачів, підготовчі курси, функціонувати театральні гуртки, клуби за інтересами проводитись різноманітні інноваційні, цікаві заходи.

11:16:07 16.09.2022

Про роботу бібліотек громади

        Найбільш ефективними щодо виховання культури читання та залучення користувачів до бібліотеки є масові заходи, які пробуджують інтерес до читання, підтримують бажання бути їх активними учасниками, виховують любов до книги, як джерела знань. Так на протязі тижня бібліотеками комунального закладу «Устинівська публічна бібліотека» Устинівської селищної ради було підготовлено та проведено ряд цікавих заходів:

16:03:32 09.09.2022

Заходи клубних закладів громади

Клубні заклади є базовими установами культури, що діють з метою створення умов для аматорської творчості, духовного розвитку, задоволення культурних потреб і організації відпочинку населення.

10:33:49 09.09.2022

Літо-2022: разом до Перемоги!

Літо - це маленьке життя. Для нас, дорослих...А для дітей - це величезне життя, сповнене пригод, вражень, нових знань та навичок, спілкування, взаємодії, руху, ігор, натхнення, творчості, посмішок. І звісно саме дорослі мають забезпечити дозвілля  наших маленьких пізнайок. Клубними закладами нашої громади проведені заходи:

15:43:07 08.08.2022

Літо-2022: разом до Перемоги!

Активні руханки, флешмоби, майстер - класи, розважальні подорожі, бесіди на патріотичні теми , творчі пікніки, пізнавальні ігри та розваги, а також інші активності, спрямовані на всебічний розвиток дітей, стали позитивним та змістовим наповненням дозвілля дітей нашої громади. Діти – наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, нашої Держави.  Адже попри військові дії та страшні події, що відбуваються у країні, вони  заслоговують на найкраще – дозвілля, відпочинок та розвиток. Саме  з цією метою клубними закладами нашої громади  проводяться розважально- виховні  та пізнавальні заходи .

13:35:11 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь