A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Всеукраїнський конкурс плакатів «Майбутнє планети у наших руках!»

У рамках відзначення Року збереження природи та живого миру в Україні Національною бібліотекою для дітей відбувся Всеукраїнський конкурс плакатів «Майбутнє планети у наших руках!». Конкурс проводився задля ознайомлення дітей із загальнолюдськими цінностями та принципами екологічної етики, підвищення рівня освіченості; виховання дбайливого ставлення до природи, формування екологічної культури, яка передбачає глибокі знання про навколишнє середовище; вміння вирішувати екологічні проблеми та участь у природоохоронній діяльності.

13:14:03 29.12.2022

Всеукраїнський дитячий літературний конкурс "Творчі канікули - 2022"

Серед приємних передноворічних подій стало оголошення підсумків Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу "Творчі канікули - 2022", переможцями обласного туру якого стали читачі Устинівської дитячої бібліотеки: Бірка Софія, у номінації «Знайомтеся це ми!», та Бірка Роман, у номінації «Безмежний світ моєї уяви», поетичний твір якого також увійшов до збірки "Творчі канікули - 2022", за рішенням Головного журі Національної бібліотеки України для дітей. Переможці були нагороджені грамотами та книгами від Обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка.

11:55:58 29.12.2022

Міжнародний конкурс дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!»

До Всесвітнього дня дитини у Національній бібліотеці України для дітей було оголошено переможців Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!». Почесним журі у складі мистецтвознавців та художників було розглянуто більше 3000 дитячих робіт, отриманих із України, Литви, Естонії та Чехії. У третьому підсумковому турі Кіровоградщину представляли малюнки 14 юних авторів. За листівку «Я оберігатиму твоє сонце» наша читачка Устинівської дитячої бібліотеки Софія Бірка посіла ІІІ місце у віковій категорії 9-11 класи. За зайняте І місце в обласному турі конкурсу була нагороджена грамотою та книгою від Обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка.

11:53:18 29.12.2022

День святого Миколая у клубних закладах громади

19 грудня в Україні відзначають День святого Миколая на честь християнського святого - Миколая Чудотворця. Традиційно цього дня дітлахи знаходять подарунки під подушкою, а дорослі вітають один одного зі святом.

09:12:56 20.12.2022

День хустки

День української хустки – неофіційне щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою об’єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій.

16:12:29 07.12.2022

Заходи до Дня Збройних Сил України

Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

16:44:23 06.12.2022

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА МУЗЕЮ

В сьогоднішніх складних умовах вкрай важливо забезпечити не лише збір та використання для просвітництва старожитностей, а й їх збереження як частини історичної пам’яті народу. Для цього потрібен набір спеціальних інструментаріїв, які для нас є певною мірою дефіцитними. Днями комунальний заклад «Устинівський музей історії» отримав гуманітарну допомогу у вигляді пакувальних матеріалів та вогнегасників від волонтерки Ірини Нікіфорової (Irina Nikiforova) – Центр допомоги мистецтву України (UAAC), яку пані Ірина передала через Кіровоградський обласний краєзнавчий музей як науково-методичний центр музейників області.

13:05:07 30.11.2022

Про організацію дозвілля клубними закладами

Організація дозвілля – один  з найважливіших напрямків клубної роботи, що включає в себе проведення культурно-мистецьких масових заходів, створення любительських об'єднань, аматорських колективів за жанрами для населення різних вікових категорій.  Заклади культури дають  можливість задовольнити свої духовні, пізнавальні, розважальні, фізичні, художні, аматорські та інші потреби.  З цією метою клубними закладами нашої громади проведено цикл заходів:

17:16:45 14.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь