A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Літо-2023: наближаємоПеремогу!

Літо для бібліотек та клубних закладів  громади – це пора творчості та активізації усіх форм масової роботи.  Цьогорічний літній відпочинок проходить під гаслом «Літо – 2023: наближаємо Перемогу!». Всім відомі чотири чудові сезони – літо, осінь, зима і весна. Кожна пора прекрасна, унікальна і має свої переваги.

08:03:48 07.08.2023

Літо 2023: наближаємо Перемогу!

Літо це чудова пора знайомство з друзями, участь у цікавих заходах, гарний відпочинок, зміцнення здоров’я. Тому саме в цей час всі батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед новим навчальним роком.

23:07:20 28.07.2023

Літо - 2023: наближаємо Перемогу!

Літо - це найулюбленіша пора року для дітей і дорослих. Зелена трава, тепло і сонце… Літню пору року не дарма називають улюбленим сезоном всіх дітей. Згадайте, з яким нетерпінням ви самі колись очікували приходу літа. Нарешті можна бігати босоніж по траві, їсти морозиво, купатися, гуляти на вулиці до темряви. Як зробити цей час ще більш яскравим і незабутнім? Бібліотечні та клубні працівники нашої громади знають як і вміють організувати веселе дозвілля для малечі. В рамках акції "Літо - 2023: наближаємо Перемогу!" на цьому тижні було організовано і проведено цикл розважальних заходів:

16:22:51 21.07.2023

Цікавий квест для дітей

19 липня у парковій зоні працівниками Устинівської дитячої бібліотеки КЗ «Устинівської публічної бібліотеки» Устинівської селищної ради було проведено квест «Казковий експрес». Атмосфера справжнього казкового світу вирувала на святі! Кого тут тільки не зустрінеш - і Пеппі Довгапанчоха, і білий кролик, і шаховий солдат Пєшкін, і навіть троль! Всі вони дарували дітям незабутні емоції, захват та радість під час проходження завдань квесту. Діти подолали смугу перешкод разом з Пеппі, побували на математичному чаюванні з білим кроликом, складали пазли з тролем з книги «Снігова королева», зіграли партію у шашки з солдатом Пєшкіним, і це все щоб зібрати по частинках речення – девіз всього квесту. Винагородою дітям за старання, активність та кмітливість стали солодощі, а організаторам квесту, працівникам Устинівської публічної бібліотеки Преймі С.М, Пінчук Т.В., Шешко А.С. та директору Устинівського музею історії Щерюку О. В. - дитячі щасливі усмішки, сяючі очі та слова вдячності від малечі.

11:30:59 20.07.2023

Проведено заходи до свята Івана Купала

У ніч із 6 на 7 липня 2023 року у народі святкують День Івана Купала. Це стародавнє свято з традиціями, в яких переплелися різні культури, язичництво та православ’я.

15:28:00 07.07.2023

Заходи для літнього дозвілля дітей громади

В рамках заходів «Літо – 2023:разом до Перемоги!» клубними та бібліотечними закладами Устинівської громади організовано і проведено заходи для веселого дозвілля  дітлахів :

11:58:00 07.07.2023

Літо -2023: наближаємо Перемогу!

Літо для бібліотек та клубних закладів  громади – це пора творчості та активізації усіх форм масової роботи. Цьогорічний літній відпочинок проходить під гаслом «Літо -2023: наближаємо Перемогу!». Книгозбірні та клуби  на гостини запрошують усіх бажаючих: відпочити в прохолодних залах, почитати цікаву книгу чи журнал, познайомитися з новинками громади в місцевій газеті, пограти у веселі ігри чи поблукати просторами Інтернету тощо. Заклади мають широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей не тільки цікавим, а й змістовним та розвиваючим. Бібліотечні та клубні заклади пропонують дітям святкові розваги та цікаві екскурсії, ігри та вікторини, інформ-хвилинки та інтернет-подорожі. Тут можна читати книги, малювати, гратися, дивитися мультики у мульт-салоні і ще багато іншого. Саме з цією метою було проведено цикл заходів :

09:40:00 03.07.2023

Дозвілля дітей «Літо-2023»

Літо це чудова пора – знайомство з друзями, участь у цікавих заходах, гарний відпочинок, зміцнення здоров’я. Тому саме в цей час всі батьки прагнуть оздоровити свою дитину перед новим навчальним роком.

17:50:43 28.06.2023

Відзначення Дня Конституції в сільських закладах культури громади

28 червня цього року Україна відзначає  27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

17:33:03 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь