A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Заходи до дня Чорнобильської трагедії

Чорнобиль… Сьогодні це слово знає увесь світ. Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок. Важким колесом «прокотилась» Україною аварія на Чорнобильській атомній станції. Для України, для всіх, хто причетний до трагедії, життя поділено на дві частини: до 26 квітня 1986 року і після нього. Цим частинам у народі вже дано назву – два кольори часу.

11:51:00 27.04.2023

26 квітня – День пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи.

У цей день у 1986 р. на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

11:40:54 27.04.2023

Зірки Європи

За організації Міжнародної мережі «Constellation World Talent Network» у лютому 2023 року відбувся Міжнародний багатожанровий творчий конкурс «Зірки Європи» («Stars of Europe»). Це не просто конкурс. Це творча програма, яка публікує, рекламує, просуває творчі роботи учасників та робить таланти відомими. Важливим фактом є те, що учасники даного конкурсу додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України, просуваються в Україні, Європі і США. Творчі роботи конкурсантів додаються в Національний Творчий Фонд.

11:51:41 11.04.2023

Всеукраїнський тиждень дитячого читання в бібліотечних закладах Устинівської громади

В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить наймасштабніша книжкова подія року - Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято для тих, хто любить книгу, хто захоплюється читанням, хто проживає різні історії та події разом з героями книг, хто обожнює царство книг.

08:46:11 07.04.2023

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України»

Запрошуємо узяти участь у 16-му конкурсі із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми в умовах повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.

11:10:06 29.03.2023

Чергова перемога юних талантів

Протягом грудня 2022 р. – лютого 2023 р. проходив Всеукраїнський конкурс творчих проєктів «Код Нації». Організація та проведення цього конкурсу була спрямована на підвищення та розвиток серед українців культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей, популяризацію  української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного «Коду Нації» крізь призму автентичної культури, історії та українських традицій.

16:10:31 17.03.2023

День українського добровольця у закладах культури

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

08:44:14 15.03.2023

ТАРАС ШЕВЧЕНКО – ХУДОЖНИК СЛОВА І ПЕНЗЛЯ

До Шевченківських днів та на виконання заходів Програми розвитку та функціонування української мови в Устинівській селищній територіальній громаді на 2022-2027 роки 9 березня 2023 року в Устинівському музеї історії відкрилася виставка дитячих малюнків «Читаючи Шевченка…». Спільний захід музею, шкільної та дитячої бібліотек викликав значний інтерес дітвори. Близько тридцяти дитячих малюнків за мотивами творів Тараса Григоровича Шевченка захоплюють щирістю і безпосередністю, старанністю виконання та глибокою уявою.

15:06:04 13.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь