A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

Обласна акція "Читай-компанія мандрує регіоном"

27 вересня 2023 року в рамках обласної акції "Читай-компанія мандрує регіоном", до Всеукраїнського дня бібліотек, Устинівською дитячою бібліотекою спільно з Устинівською філією Устинівського ліцею Устинівської селищної ради учням була організована квест-гра "Чарівна мандрівка Хогвартсом" за мотивами всесвітньо відомої серії книг про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера.

08:02:20 29.09.2023

Міжнародний день миру в закладах культури громади

Міжнародний день миру, також офіційно відомий як Всесвітній день миру, є схваленим ООН святом, яке відзначається щорічно 21 вересня. Він присвячений миру у всьому світі, а саме відсутності війни та насильства.

14:29:03 22.09.2023

Літо 2023:наближаємо Перемогу!

Оздоровлення сприяє активному повноцінному дозвіллю та розвитку творчих здібностей, інтересів дітей.

08:57:26 26.08.2023

Підтримка від БО «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє»

Для покращення ефективності роботи у організації навчального процесу КЗ «Устинівська мистецька школа» Устинівської селищної ради благодійна організація «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» для учнів школи передав підлітковий комплект «Adolesent Kit».

12:06:50 15.08.2023

Літо 2023:наближаємо Перемогу!

 Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.       Зробити відпочинок користувачів – дітей активним,  пізнавальним, пам’ятним,  наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм ставлять  за мету бібліотечні та клубні заклади нашої громади.

09:04:36 15.08.2023

ХХХІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів»

Відповідно до планів роботи департаменту культури та туризму обласної військової адміністрації, обласного центру народної творчості на 2023 рік у м. Кропивницький щорічно проводиться Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». Від Устинівської селищної територіальної громади був представлений вокально-хоровий гурт «Кумоньки» Ганно-Требинівського сільського будинку культури Устинівської селищної ради.

08:42:06 07.08.2023

Обласна тематична виставка з нагоди Дня вишиванки

За ініціативи Кіровоградського обласного Центру народної творчості у рамках проведення культурно-мистецьких заходів до Дня вишиванки в приміщенні креативного простору «Пектораль» відбулась презентація обласної тематичної виставки «Сорочку мати вишила мені…..». Від Устинівської селищної ради була представлена робота Комунального закладу Жовтневого сільського будинку культури Устинівської селищної ради.

08:39:04 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь