A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

«Літо-2022. Разом до Перемоги»

            Літо - дивна пора року! Влітку дітям можна вдосталь гуляти, веселитися, бігати, стрибати та гратися . Саме в цей період  діти більше часу проводять на свіжому повітрі.  З  цією  метою клубними закладами Устинівської громади проводяться заходи для  відпочинку дітей, щоб кожний день приносив їм щось нове: емоції, знання, і був наповнений цікавими подіями, щоб спогади про літо, про літні ігри та прогулянки, свята та розваги, про екскурсії та походи, цікаві епізоди  ще довго радували дітей.

08:45:12 18.07.2022

СВЯТО ІВАНА КУПАЛА

Купало — бог молодості, краси, молодечої вибуялої волі, духовної нескоримості. Бог земних плодів, а також бог шлюбу.

13:02:50 08.07.2022

З Днем Конституції України вас вітає колектив та вихованці КЗ «Устинівська мистецька школа» Устинівської селищної ради

Дорогі жителі Устинівської громади! Творчий колектив комунального закладу «Устинівська мистецька школа» вітає Вас з визначним національним святом - Днем Конституції України. Наша Конституція зіткана з сяйва зірок та гомону лісів, скупана в кришталевих струмках та козацькій звитязі, омита слізьми невільників та обласкана натхненим вітром свободи – цей дорогоцінний спадок предків, покликаний боротися за право людини на вільне життя!

08:23:39 28.06.2022

105 років з Дня народження нашого земляка Мазуренка Олексія Юхимовича - двічі Героя Радянського Союзу

Олексій Юхимович Мазуренко народився 20 (7) червня 1917 року в селі Степове Устинівського району у селянській сім’ї. Навчався в Устинівській школі. Із шкільних років працював, допомагав батькам, розносив пошту, в тому числі, і на місцевий аеродром. Тут і народилася мрія стати льотчиком.

15:44:37 20.06.2022

Креативні і сучасні форми роботи в сучасній бібліотеці

Бібліотека – це місце, куди можна прийти, сісти, порозмовляти, почитати книжки, де повинні відбуватися різноманітні заняття для користувачів, підготовчі курси, функціонувати театральні гуртки, клуби за інтересами проводитись різноманітні інноваційні, цікаві заходи.

17:25:59 08.06.2022

Устинівська школа естетичного виховання - випуск 2022

1 червня 2022 року начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини Віктор Семенюк та директор КЗ «Устинівська школа естетичного виховання» Наталя Орбан разом з педагогічним колективом привітали чергових випускників комунального закладу „Устинівська школа естетичного виховання” Устинівської селищної ради з важливою подією – отриманням  свідоцтв про закінчення навчального закладу. Цього року закінчили школу 3 учні – Сидоренко Люба - за фахом „Фортепіано”, Садовенко Софія - за фахом „Хореографія”, Мельник Богдан – за фахом „Народні інструменти”.

17:37:15 01.06.2022

Весь світ грає в Твістер!

З’явилася ця легендарна забава, що дозволяє перевірити свою спритність та гнучкість, ще у шістдесятих роках 20 століття.

13:18:54 30.05.2022

Танцювальний флеш-моб

Сьогодні, 25 травня, естафету щоденних розважальних заходів для дітей прийняв викладач з хореографії КЗ "Устинівська школа естетичного виховання" Устинівської селищної ради Москалець Владислав, який біля дитячого майданчика у парку селища провів флеш-моб з дітьми під патріотичні українські пісні. Всі бажаючі присутні діти на майданчику мали змогу долучитися до флеш-мобу та розучити деякі танцювальні рухи.

17:57:47 25.05.2022

Таланти Устинівщини!

Учень КЗ «Устинівська школа естетичного виховання» Устинівської селищної ради Лозовський Володимир у квітні 2022 року узяв участь у декількох конкурсах музичного та вокального мистецтва та отримав нагороди:

13:33:24 24.05.2022

21 травня в Україні відзначався день Європи

Україна – це невід’ємна частина Європи, як географічно, так і історично та ментально.  Україна, тримає стратегічний курс на європейську інтеграцію. І саме для того, щоб нагадати всім про важливість єднання та порозуміння, які є основними принципами існування Євросоюзу, працівники Устинівської дитячої бібліотеки влаштували своїм читачам 21 травня біля дитячого майданчика у парку селища "Пікнік по-європейськи."

11:31:53 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь