A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ культури, туризму та культурної спадщини

«Будуємо бібліотеку майбутнього»

24 листопада 2021 року Устинівська дитяча бібліотека КЗ "Устинівська ЦБС»  Устинівської селищної ради  взяла участь  в обласному вебінарі «Будуємо бібліотеку майбутнього», організованого та проведеного Кіровоградською обласною бібліотекою для дітей ім. Т.Г. Шевченка.  Заступник директора по роботі з дітьми Салтан Валентина Іванівна виступила з доповіддю та презентацією на тему "Бібліотека - територія розвитку творчих здібностей дітей". Вебінар  дав можливість поділитися своїм досвідом та перейняти практику роботи інших дитячих бібліотек області у різних напрямках роботи з дітьми.

09:47:52 25.11.2021

Чергове поповнення матеріально – технічної бази наших закладів культури

Завдяки додатково виділеним коштам Устинівською селищною радою для відділу культури, туризму та культурної спадщини була придбана звукопідсилювальна апаратура для Жовтневого сільського будинку культури.

11:57:26 24.11.2021

Проведено робочу зустріч

  16 листопада селищний голова Ігор Пеньков провів робочу зустріч з директором Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського та відмінником освіти, відомою дослідницею природи Кіровоградщини Ніною Бабанською.

16:12:20 17.11.2021

Оновлено матеріально-технічну базу сільського будинку культури

На черговій сесії селищної ради депутати підтримали виділення додаткових коштів відділу культури, туризму та культурної спадщини на придбання музичної звукопідсилювальної апаратури для організації більш якісного проведення культурно-масових заходів клубними закладами Устинівської селищної ради.

16:03:17 17.11.2021

Проведено святкові заходи для ветеранів

До Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана в Устинівському будинку культури та сільських клубних закладах Устинівської селищної ради було організовано свято, на яке були запрошені люди похилого віку та ветерани праці. Жителів громади вітали селищний голова Ігор Пеньков, голова ветеранів Будяк М.М. та старости у своїх старостинських округах  за багаторічну самовіддану працю та значний внесок у розвиток рідного краю.

12:06:43 05.10.2021

Відзначено бібліотечних працівників

Всеукраїнський день бібліотек традиційно відзначають в Україні у вересні місяці. З нагоди професійного свята голова Устинівської селищної ради Ігор Пеньков привітав працівників бібліотечної галузі та побажав наснаги, міцного здоров’я,   щастя, добробуту та родинного благополуччя.

16:01:33 30.09.2021

«Вересневі самоцвіти»

   24 вересня  аматори закладів культури Устинівської територіальної громади долучилися до відзначення  51- шого Всеукраїнського  свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти». В цьому дійстві  взяли участь аматорські театральні колективи  Седнівського, Димитрівського, Олександрівського,  Сонцівського, Березівського, Ганно – Требинівського  сільських Будинків культури, Брусівського сільського клубу, КЗ  «Устинівський будинок культури» Устинівської селищної ради.

16:32:10 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь