A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

Дитяче оздоровлення!

    03 вересня 2021 року відділом соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради на VІІІ оздоровчу зміну до ДПУ «МДЦ “АРТЕК”, що розташований за адресою: м.Київ, Пуща-Водиця,  буде направлено на оздоровлення  двоє  дітей, із них: одна дитина  з багатодітної сім’ї та ще одна  - дитина, позбавлена батьківського піклування.

14:31:20 02.09.2021

Інформаційна довідка щодо відповідальних осіб з питань протидії домашньому насильству на території Устинівської селищної територіальної громади

Розпорядженням селищного голови від 13 травня 2021 року № 86-р визначено координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сусідка Г.А., а відповідальною особою, яка  проводить  роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координації заходів реагування на факти вчинення насильства, надання допомоги і захисту постраждалим особам, а також роботу з кривдниками, начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради

14:16:26 02.09.2021

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України

    Урядом схвалено постанову Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 697 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів  України». Згідно з постановою внесено зміни до Порядку призначення та виплати  державної допомоги сім’ям з дітьми, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року № 1751( зі змінами) та до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 24 лютого 2003 року № 250 ( в редакції постанови КМУ від 22 липня 2020 року № 632) .

16:54:53 11.08.2021

До відома!!!

З метою підтримки багатодітних малозабезпечених сімей  КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВОЮ від 4 серпня 2021 р. N 803 затвердив Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року. Згідно з п. 3 Порядку одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно).

14:41:37 11.08.2021

Всесвітній день боротьби з гепатитами

Всесвітній День боротьби з гепатитом відзначається 28 липня. Ця дата - нагадування всьому людству про глобальну проблему поширення такого важкого захворювання, як гепатит. Гепатит – це запалення печінки. Як правило, викликається вірусною інфекцією. Існує 5 основних вірусів гепатитів: A, B, C, D і E. Гепатит є одним з найбільш серйозних і поширених інфекційних станів на планеті, є глобальною проблемою в зв’язку з тягарем хвороби і смерті, з можливістю викликати спалахи і приводити до епідемічного поширення захворювання .

11:37:30 28.07.2021

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

Торгівля людьми – здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином (стаття 1 Закону України “Про протидію торгівлі людьми”).

10:39:41 28.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь