A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

Грошова допомога від програм ООН

Згідно Постанови КМУ України від 05.04.2022р.№ 405 "Про реалізацію спільно з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при ООН(ЮНІСЕФ) проекту щодо додаткових  заходів соціальної підтримки найбільш вразливих категорій населення" в Україні реалізовується проект, відповідно до якого деякі категорії сімей, в тому числі і внутрішньо переміщенні, можуть отримати грошову допомогу.

15:40:37 13.06.2022

Євросоюз та МОМ розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної політики України запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньопереміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхнякількість зростатиме.

17:17:56 19.05.2022

Щодо права на виплату додаткової грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 26 квітня 2022 року № 487 «Про реалізацію спільного з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та  Товариством Червоного Хреста України проекту щодо додаткових заходів із соціальної підтримки окремих категорій населення»

15:40:25 16.05.2022

Дорогі наші медичні сестри!

З нагоди вашого професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються постійною любов’ю та повагою. Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

08:32:01 12.05.2022

Отримано гуманітарну допомогу

05 травня 2022 року за сприяння селищного голови Пенькова І.О.  штабом Устинівської селищної ради з питань розміщення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які прибувають на територію Устинівської селищної територіальної громади було доставлено до Устинівської селищної ради благодійну гуманітарну допомогу від Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб  з територій, на яких проводяться бойові дії, а саме:

09:48:20 06.05.2022

День пам’яті Чорнобильської катастрофи

Сьогодні, 26 квітня, відбулася урочиста хода та покладання квітів до пам’ятного знаку, встановленого Героям Чорнобиля. Селищний голова Ігор Пеньков висловив подяку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС за їхній героїчний подвиг при ліквідації техногенної катастрофи та запропонував вшанувати пам’ять про загиблих хвилиною мовчання. Пам’ять про тих, хто врятував світ від розповсюдження ядерної загрози – навіки в серцях вдячних нащадків.

16:16:49 26.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь