A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

В Кропивницькому розпочав роботу Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності

У зв’язку з воєнними  діями в квітні поточного року з м. Харкова до м. Кропивницького переїхав Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності.

10:05:44 21.04.2022

Чат-бот з протидії торгівлі людьми

Наразі у зв’язку із воєнними діями та масовою міграцією зросла і кількість злочинців, які хочуть скористатись вразливим становищем біженців і внутрішньо переміщених осіб. Постраждати від цього злочину можуть не лише жінки і діти, які перетинають або перетнули кордон, а всі, хто залишається в Україні.

08:34:11 15.04.2022

Всесвітній день здоров’я

Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7-го квітня. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7-го квітня 1948-го року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято.

08:00:53 07.04.2022

Про проведення конкурсу

04 березня 2022 року у відділі соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Устинівської селищної ради.

13:38:37 04.03.2022

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Центру надання соціальних послуг Устинівської селищної ради

На підставі наказу начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради від 07.02.2022 року №  4-р

15:18:37 08.02.2022

Державна підтримка для малозабезпеченої сім’ї

Сьогодні заступник селищного голови Наталія Сівова провела робочу зустріч з Устинівською районною філією Кіровоградського обласного центру зайнятості та Устинівським відділом управління соціального захисту населення Кропивницької райдержадміністрації. На порядку денному – обговорення Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

18:01:44 07.02.2022

Всесвітній день боротьби проти раку

Всесвітній день боротьби проти раку відзначається щорічно 4 лютого за ініціативою «Міжнародного союзу проти раку» (UICC). Його метою є підвищення обізнаності людей про рак, як одного з найбільш важких захворювань сучасності, а також привернення уваги громадськості до його запобігання, виявлення та лікування. Залучаючи увагу до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання, можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

09:52:25 04.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь