A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

07:56:19 14.12.2022

Внутрішньо переміщені особи отримали багаторазові сертифікати

Завдяки тісній співпраці Устинівської селищної ради з представниками Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України 12.12.2022 року були видані багаторазові сертифікати 61 внутрішньо переміщеній особі відповідних категорій: особи з інвалідністю І-ІІ групи, самотні особи віком 65+, багатодітні  сім’ї, особа з інвалідністю – дитина, вагітні на отримання товарів  у мережі магазинів «Файно маркет». Ця акція стала можливою  завдяки Програмі, яка діє за підтримки Товариства Червоного Хреста України та Швейцарського Червоного Хреста.

17:16:28 12.12.2022

Про отримання пілетів та обігрівачів від ГО «Лікарі без кордонів»

З початку повномасштабного російського вторгнення Устинівська селищна рада активно працює над залученням в громаду гуманітарної допомоги та забезпеченням нею найбільш потребуючих категорій  внутрішньо переміщених громадян.

09:43:40 05.12.2022

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З початку повномасштабного вторгнення  РФ на територію України мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сім’ї зіштовхуються з низкою проблемних питань, тому вони потребують допомоги.

14:42:51 16.11.2022

Всесвітній день боротьби з діабетом

ДІАБЕТ – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін – гормон, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові. В результаті неконтрольованого діабету виникає гіперглікемія (підвищення рівня глюкози в сироватці крові), що призводить до ураження багатьох систем організму, особливо нервів та кровоносних судин.

08:34:09 14.11.2022

Вакцинація дорослих: що важливо знати під час війни

Війна супроводжується великими скупченнями людей у прихистках, обмеженим доступом до базової гігієни та іноді медицини. В таких умовах захворювання поширюються швидше, тому як ніколи важливо захистити себе та дітей і вакцинуватись.

10:57:05 19.09.2022

Про грошову допомогу від ООН

29 та 30 серпня 2022 року на території Устинівської селищної територіальної громади працювали представники партнерської організації «Право на захист», які допомагають людям, яким довелося покинути свої домівки та свою батьківщину через загрозу для власного життя. Сьогодні на території України УВКБ ООН реалізує програму фінансової допомоги людям, які переміщені з різних регіонів України внаслідок військових дій.

15:49:50 30.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь