A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ соціального захисту та охорони здоров‘я населення

Шановні мешканці Устинівської територіальної громади!

14 березня 2023 року з 9.00 години ранку розпочнеться реєстрація на отримання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб від чеської гуманітарної організації «Людина в біді». Реєстрація буде здійснюватись за адресою: смт Устинівка, вул. Ювілейна, 4.

11:44:09 13.03.2023

Вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

Сьогодні, 15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 34-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану в Устинівці відбулася мирна хода на чолі з селищним головою Ігорем Пеньковим. В ході прийняли участь заступники селищного голови, працівники селищної ради, представники трудових колективів комунальних закладів та  ветерани афганської війни.

16:38:00 15.02.2023

4 лютого - Всесвітній День боротьби проти раку

Рак – це слово, яке все частіше лунає у нашому суспільстві. Це слово, яке не хочеться вимовляти ні вголос, ні подумки, але, враховуючі дані статистики, про нього потрібно говорити й особливо в цей день.

16:09:04 03.02.2023

Про передачу аптечок

В час боротьби за мир і свободу України сільгоспвиробники Устинівської громади окрім виконання своїх безпосередніх функцій беруть активну участь у допомозі громаді.

13:20:07 27.01.2023

Якщо ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідком – не мовчіть! Телефонуйте на «гарячу лінію» 1547

Домашнє насильство під час війни – поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Тож, якщо ви постраждали від домашнього насильства або стали свідком вчинення домашнього насильства – не мовчіть!

17:08:12 25.01.2023

Нова підсистема удосконалить пошук інформації про ВПО та стане ефективним інструментом для вирішення гуманітарних проблем переселенців – Костянтин Кошеленко

Мінсоцполітики вітає створення нової підсистеми Єдиної інформаційної бази даних внутрішньо переміщених осіб «Інформаційно-пошукова система». Підсистема розроблена та впроваджена Державним підприємством “Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики” за підтримки Проекту Ради Європи. Ця підсистема є механізмом багатофакторного параметричного пошуку інформації ВПО з інструментом гнучкого формування результатів відбору. 

16:54:31 04.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь