Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Атестати для учнів громади

Атестати для учнів громади

Сьогодні комунальні заклади освіти Устинівської громади отримали 55 свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти для одинадцятикласників та 97 – про здобуття базової середньої освіти для дев’ятикласників, які найближчими днями будуть вручені випускникам.

15:32 24.06.2022

Про комендантську годину в області

Про комендантську годину в області

Розпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрія Райковича від 18 червня 2022 року №420-р внесено зміни до терміну впровадження комендантської години.

13:41 20.06.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

до уваги депутатів селищної ради

16:45 17.06.2022

Допомога від устинівчан

Допомога від устинівчан

Від Устинівської громади направлена чергова гуманітарна допомога військовослужбовцям ЗСУ. Доставлені, відповідно до потреб військових, продукти харчування, хліб, будівельні матеріали, ємність для води.

11:34 13.06.2022

Програмна ініціатива науковців «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії роcійcької федерації»

Програмна ініціатива науковців «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії роcійcької федерації»

Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».

08:28 13.06.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Увага! Це важливо! Устинівська селищна рада вкотре нагадує та просить кожного з вас: не фотографуйте та не знімайте на відео переміщення військових та техніки ЗСУ, не публікуйте у соціальних мережах рух українських військових і місця їх розташування. Такими діями ви допомагаєте ворогу!!!

22:03 09.06.2022

В Устинівській громаді працює психологічний хаб «Ти не один!»

В Устинівській громаді працює психологічний хаб «Ти не один!»

Нагадуємо жителям громади та внутрішньо переміщеним особам, що на базі КУ «Устинівський  інклюзивно-ресурсний центр» Устинівської селищної ради, що розташований за адресою: смт Устинівка вул.Об’їздна, 20 з 8 квітня 2022 року функціонує психологічний хаб Устинівської громади «Ти не один!». Психологічна допомога надається безкоштовно онлайн та офлайн психологами закладів освіти – через особисті зустрічі, дзвінки та повідомлення в мережі  Facebook. Телефонувати можна з понеділка по п’ятницю з  10:00 до 15:00 за телефоном координатора психологічного хабу 068-221-32-58, або ж відвідати його особисто за вищевказаною адресою. В інший період часу – телефонуйте на номер гарячої лінії селищного голови 098-329-13-06 і вас з’єднають з фахівцем.

22:02 09.06.2022

Прощання з Героєм

Прощання з Героєм

Сьогодні Устинівська громада попрощалася із своїм захисником Валерієм Ковальчуком, який з перших днів війни боронив українську землю від агресора.  Ворожа артилерія обірвала життя воїна  на 43-му році.  

16:16 05.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь