Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Прощання з Героєм

Прощання з Героєм

Сьогодні жителі Новоігорівки та вся Устинівська громада попрощалися з гідним Сином, який загинув від рук російського агресора – Олегом Віталійовичем Шапошніковим. Загиблого військового односельці зустріли «живим коридором», схиливши голови в пошані перед тілом Героя.   Провести мужнього воїна в останню земну дорогу, який пожертвував своїм життям заради незалежності України, миру та щастя кожного із нас, прийшло багато жителів Новоігорівського старостинського округу, військовослужбовці, найближчі та найрідніші люди.  

17:37 17.09.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Церемонія прощання із загиблим у російсько-українській війні Олегом Віталійовичем Шапошніковим відбудеться 17 вересня о 12.00 годині в селі Новоігорівка по вулиці Молодіжна,15 .

17:31 16.09.2022

У війні загинув ще один захисник

У війні загинув ще один захисник

З сумом сповіщаємо про загибель 13 вересня 2022 року Челака Віталія Анатолійовича, 20.02.1983 року народження, солдата зенітно-артилерійського відділення зенітно-артилерійського взводу. Віталій Анатолійович загинув при наступі у Херсонській області в результаті ворожого артилерійського обстрілу та безпосереднього зіткнення з противником.

14:18 15.09.2022

Тяжка втрата в Устинівській громаді

Тяжка втрата в Устинівській громаді

З глибоким сумом сповіщаємо про загибель 12 вересня 2022 року жителя села Новоігорівка Шапошнікова Олега Віталійовича, 17.04.1964 року народження, старшого лейтенанта, командира стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Олег Віталійович загинув під час виконання бойового завдання в Бериславському районі Херсонської області. В результаті ворожого танкового обстрілу отримав поранення, несумісні з життям.

09:33 15.09.2022

В проєкті Держбюджету на 2023 враховано позицію Асоціація міст України - ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад!

В проєкті Держбюджету на 2023 враховано позицію Асоціація міст України - ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад!

«У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

08:11 15.09.2022

Прощання з Сергієм Білодідом

Прощання з Сергієм Білодідом

Сьогодні жителі села Ганно-Требинівка Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада  попрощалися з воїном-захисником, командиром бойової машини-командиром механізованого відділення, механізованого взводу, механізованої роти Білодідом Сергієм Олександровичем.

15:00 14.09.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Церемонія прощання з Сергієм Білодідом відбудеться 14 вересня на центральній площі смт Устинівка о 10 годині ранку.

11:14 13.09.2022

Прощання з Віталієм Гребінкою

Прощання з Віталієм Гребінкою

Сьогодні жителі Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з воїном-захисником, солдатом-навідником мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти Віталієм Анатолійовичем Гребінкою.

15:45 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь