Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дата: від до Скинути

Прощання з Героєм

Прощання з Героєм

Сьогодні Устинівська громада попрощалася із своїм захисником Максимом Веселовським, який з перших днів війни за контрактом пішов боронити українську землю від агресора. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

14:15 22.07.2022

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Поховання загиблого у російсько-українській війні Максима Веселовського відбудеться 22 липня 2022 року.

20:12 21.07.2022

Устинівська громада втратила на війні  ще одного захисника

Устинівська громада втратила на війні ще одного захисника

З глибоким сумом сповіщаємо про загибель 18 липня 2022 року жителя села Новоігорівка Устинівської територіальної громади Веселовського Максима Миколайовича, 08.04.1987 року народження, навідника розвідувального взводу розвідувальної роти. Максим загинув під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. У загиблого залишилися мама і брат.

13:03 19.07.2022

Відродження України: співдія центральної та муніципальної влади - стаття Оксани Продан в Дзеркалі тижня

Відродження України: співдія центральної та муніципальної влади - стаття Оксани Продан в Дзеркалі тижня

Радник Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів для відродження України ще більш успішною, ніж до війни, про різні повноваження та обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування, про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги.

11:53 13.07.2022

27 сесія селищної ради

27 сесія селищної ради

29 червня селищний голова Ігор Пеньков провів позачергову двадцять сьому сесію селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 14 депутатів із 22. Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув у війні з російським агресором.

13:55 30.06.2022

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ, УСТИНІВЩИНО!

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ, УСТИНІВЩИНО!

З нагоди  26 річниці з дня прийняття Конституції України працівники селищної ради на чолі з селищним головою Ігорем Пеньковим пройшли мирною ходою до пам'ятного знаку загиблим за цілісність та суверенітет України та вшанували їх пам'ять  покладанням квітів та хвилиною мовчання.

17:33 28.06.2022

Шановні жителі Устинівської громади!

Шановні жителі Устинівської громади!

28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію – Основний закон держави. Ним закріплено суспільний і державний устрій, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, виборчу систему та основні права і свободи громадян

07:58 28.06.2022

Поповнення бібліотечних фондів

Поповнення бібліотечних фондів

Якщо у вас першокласник чи першокласниця, вітаємо! З нагоди початку захопливого шкільного життя 24 червня 2022 року фонд шкільних книгозбірень громади поповнився новими, цікавими книгами, як для учнів, так і вчителів. Головне завдання сформувати  в дітей бажання вчитися та допомогти засвоїти базові знання і навички, то ж нові підручники вже чекають на педагогів та школярів.

15:53 24.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь