A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Держпродспоживслужба

НА КІРОВОГРАДЩИНІ ЧЕТВЕРТИЙ РІК ПОСПІЛЬ ПРОЙДЕ ПЕРОРАЛЬНА ІМУНІЗАЦІЯ ДИКИХ ТВАРИН ПРОТИ СКАЗУ

Відповідно до наказу Держпродспоживслужби від 06 серпня 2021 року №532 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації» у вересні 2021 року на території Кіровоградської області пройде кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків.

13:40:33 01.09.2021

ЩО ПОСІЄШ, ТЕ Й ПОЖНЕШ

Незабаром розпочнеться посів озимих сільськогосподарських культур, тож до початку посівної саме час дізнатися, наскільки якісне насіння буде висіяне під урожай наступного року.

13:52:01 13.08.2021

ТРИХОГРАМА – ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ЗАХИСТУ РОСЛИН

З огляду на тісний зв’язок між здоров’ям рослин і охороною навколишнього природного середовища актуальним і перспективним стає використання екологічно безпечних методів боротьби з шкідниками та хворобами. Біологічний метод захисту рослин ґрунтується на використанні живих організмів проти шкідників, збудників хвороб і бур'янів.

14:13:25 26.07.2021

ЗБИРАННЯ НАСІННИЦЬКИХ ПОСІВІВ РАННІХ ЗЕРНОВИХ: ЯК МІНІМІЗУВАТИ ВТРАТИ

Збирання врожаю, а особливо з насінницьких посівів – найбільш відповідальний період у технології вирощування зернових культур. Головна вимога при проведенні даного заходу полягає в тому, щоб зібрати біологічний урожай при мінімальних втратах, зберігши високі посівні якості.

14:51:20 19.07.2021

ПОПЕРЕДНЄ ПОЛЬОВЕ ОЦІНЮВАННЯ – НЕВІД’ЄМНИЙ ЗАХІД СОРТОВОГО КОНТРОЛЮ

Звертаємо увагу виробників насіння на необхідність своєчасного проведення попереднього польового оцінювання насінницьких посівів, який є невід’ємним заходом сортового контролю у насінництві.

13:24:31 20.05.2021

ПЕРЕВАЖНЕ ПРАВО ПРИ РОЗТАШУВАННІ НАСІННЄВИХ ПОСІВІВ ПЕРЕХРЕСНОЗАПИЛЬНИХ КУЛЬТУР

З метою отримання насіння з високими сортовими якостями при вирощуванні перехреснозапильних культур (тритикале, жита, гречки, кукурудзи, сорго зернового, цукрового та вінечного, соняшнику, ріпаку, гірчиці, редьки олійної, суріпиці, рицини, рижію, маку олійного, бобів, вики озимої, люпину, багаторічних бобових та злакових трав, буркуну, серадели, суданської трави, могару та інших) необхідно дотримуватися норм просторової ізоляції, щоб захистити посіви від запилення іншими видами, сортами та гібридами цих сільськогосподарських культур.

16:15:02 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь