A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Безоплатна правова допомога

Коли має проводитись повірка лічильника газу?

Періодична повірка проводиться для встановлення придатності до застосування лічильників газу, які перебувають в експлуатації. Міжповірочний інтервал становить 2 або 8 років. Це залежить від типу лічильника і виробника. Цей інтервал зазначений у паспорті вашого приладу.

11:06:19 24.05.2021

Захист прав осіб, постраждалих у ДТП та відшкодування завданих збитків

Доволі часто, особливо у великих містах можна побачити, а можливо й стати очевидцем дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участі різних учасників дорожнього руху. Про те, які права та обов’язки мають винуватці та постраждалі такої події детальніше розповідає фахівець Буського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Романко.

11:04:49 24.05.2021

Робоча зустріч зі старостою

    На початку травня 2021 року начальником Устинівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області Олександром Ігнатенком проведено робочу зустріч зі старостою сіл Седнівка, Олександрівка, Ганно-Леонтовичеве, Селіванове, Переможне, Мала Ганнівка, Новочигиринка та Козлівське Устинівської селищної ради Тетяною Гуслєнковою.

15:51:20 12.05.2021

Адвокат системи БПД допомогла реалізувати учаснику бойових дій право власності на земельну ділянку

Сама собою державна реєстрація права власності за певною особою не є безспірним підтвердженням наявності у цієї особи права власності на земельну ділянку, але створює спростовувану презумпцію права власності такої особи.

16:50:05 28.04.2021

Як захищають трудові права громадян на Кіровоградщині: актуальні питання та успішні справи

Система надання безоплатної правової допомоги є видом державної гарантії для людей, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя. Кожного дня громадяни звертаються до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги з різних питань, серед яких особливу увагу останнім часом займають питання з трудових правовідносин.

16:49:35 28.04.2021

Стартує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

З 14 квітня по 14 травня 2021 року проходить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». До участі запрошуються діти віком до 18 років. Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги.

08:27:46 27.04.2021

Декретна відпустка для тата

Перші тижні після народження дитини часто стають справжнім випробуванням для сімей. Відновлення здоров'я породіллі, купівля необхідних речей і ліків, налаштування режиму дня – для цього всього матері потрібна фізична та моральна підтримка.

08:40:56 21.04.2021

Робоча зустріч бюро правової допомоги із представниками ЦНАП

      14 квітня 2021 року відділом «Устинівське бюро правової допомоги» було проведено робочу зустріч для налагодження співпраці щодо спільного вирішення проблемних питань громадян, які звертатимуться до ЦНАП та відділу Устинівське БПД. Під час зустрічі представником центру було доведено до відома інформацію про роботу відділу «Устинівське бюро правової допомоги» з надання безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснено порядок звернення та перелік суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

15:19:48 14.04.2021

Перша справа з відновного правосуддя на Кіровоградщині

     Незнання правил дорожнього руху – не звільняє від відповідальності та може призвести до серйозних наслідків. Цю істинну усвідомив неповнолітній Вадим. Хлопець, не маючи документів на керування мотоциклом, хотів допомогти своїй подрузі і погодився підвезти дівчину до бабусі. Він, будучи неуважним, відволікся від керування та потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, зіштовхнувшись з автомобілем.

14:37:53 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь