A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сектор з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

Привітали військових з професійним святом

Сьогодні, 06 грудня, селищний голова привітав з  Днем Збройних Сил України та нагородив грамотами працівників сьомого відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Це свято має особливе значення, адже Україна зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та суверенітет. Наші військові  ціною власного життя захищають мирне життя та спокій громадян. Ми повинні пам’ятати про це щодня і допомагати Збройним Силам України тут, далеко від передової, отримати перемогу над агресором. Щиро вітаємо нагороджених з нагоди професійного свята:   

16:19:42 06.12.2021

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави. 

08:00:03 06.12.2021

У МОЗ планують посилити карантинні обмеження для "жовтої" зони.

Наразі МОЗ працює над змінами до постанови про адаптивний карантин у "жовтій" зоні епіднебезпеки, яка діє на Кіровоградщині. Ці зміни будуть передбачати, що для роботи закладу необхідний буде повний курс вакцинації, як для працівників, так і для відвідувачів, а не тільки перша доза. Рекомендуємо усім, у кого вже підходить дата отримання другої дози вакцинації, зробити щеплення, аби потім не створювались великі черги у місцях імунізації. Наразі в країні продовжили адаптивний карантин до 31 грудня.  

10:57:32 23.11.2021

Перевірка температурного режиму у закладах освіти.

10 листопада 2021 року робочою групою Устинівської селищної ради із залученням працівників Держпродспоживслужби проводилась перевірка дотримання температурного режиму у загальноосвітніх закладах  Устинівської громади. Зокрема перевірено КЗ Димитрівське НВО ЗШ І-ІІІ ст., КЗ « Устинівське НВО ЗШ І-ІІІ ст., філія « Устинівська ЗШ І-ІІ ст., Димитрівський ЗДО, Мар’янівський ЗДО, ЗДО « Сонечко», Устинівський ЗДО.

15:07:31 11.11.2021

Рейд по перевірці дотримання карантинних обмежень.

10 листопада 2021 року робочою групою з перевірки  дотримання протиепідемічних заходів був проведений відповідний рейд в Новоігорівському  та Криничуватському старостинських округах. В ході рейду було перевірено заклади торгівлі на предмет дотримання протиепідемічних норм та заходів на період карантину, а саме  дотримання режиму носіння захисних масок, збереження соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах торгівлі. В ході перевірки було наголошено на обов’язковому використанні в місцях скупчення людей засобів індивідуального захисту (масок), дотриманні соціальної дистанції, застосування антисептиків та своєчасне проведення дезінфекції контактних поверхонь.  Шановні мешканці громади, закликаємо вас -  дотримуйтесь правил протиепідемічної безпеки: носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх, бережіть себе та своїх рідних.

15:04:38 11.11.2021

Карантинні обмеження

Устинівська селищна рада нагадує, що на території громади продовжують діяти карантинні обмеження відповідно до "жовтого" рівня епіднебезпеки просимо  Вас застосовувати засоби індивідуального захисту, зокрема респіратори або захисні маски, у тому числі виготовлені самостійно; дотримуватися фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра; уникати масового скупчення людей в громадських місцях.

11:36:17 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь