A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сектор з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

Шановні жителі Устинівської громади!

Завдяки спільним зусиллям агротоваровиробників Устинівщини, депутатів обласної ради Міщенка В.П. та Собка М.О., депутатського корпусу та селищного голови Пенькова І.О.  Устинівським відділенням 22-ї ДПРЧ  отримано сучасний автомобіль для гасіння пожеж. Машина призначена для доставки до місця пожежі бойового розрахунку з шести осіб (разом з водієм), засобів пожежогасіння (запас води – 5000 літрів, піноутворювача – 500 літрів), пожежно-технічного озброєння (ПТВ) та служить для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною. Авто обладнане комплектом аварійно-рятувального спорядження. Окрім безпосереднього гасіння пожеж авто готове і до виконання аварійно-рятувальних робіт – машина оснащена відповідним обладнанням та спорядженням. З такою сучасною технікою мешканці Устинівської територіальної громади – в безпеці. Дякуємо всім хто долучився до доброї справи. Принагідно нагадуємо про заборону паління сухої трави. В умовах воєнного стану ці дії  прирівнюються до диверсії та передбачають адміністративну і кримінальну відповідальність.  

09:29:22 01.04.2022

Шановні жителі громади!

 В Україні триває 36 день війни. В Устинівській громаді ситуація контрольована, але вцілому по Україні – складна. Тому вкотре нагадуємо  про необхідність дотримання всіх вимог, встановлених режимом воєнного стану. Однією з таких вимог є світломаскування. Порушення цієї вимоги служить додатковим орієнтиром для ворожої авіації. Вимикайте світло в оселях, зашторюйте вікна, гасіть вуличне освітлення своїх будинків. Військовослужбовці ЗСУ, працівники поліції, загони  тероборони закликають дотримуватися світломаскування, яке може врятувати ваші життя та є запорукою того, що ворожі пілоти не зможуть орієнтуватися на місцевості. Зробіть вашу оселю невидимою для ворога — загасіть світло!

15:30:18 31.03.2022

Шановні працівники та ветерани Служби безпеки України!

25 березня 1992 року Верховна Рада ухвалила Закон «Про Службу безпеки України». Наразі у війні з Росією співробітники СБУ беруть максимальну участь. Вони забезпечують безпеку українців. Тому так важливо підтримати їх у цей непростий час.

11:54:57 28.03.2022

Шановні жителі громади та аграрії!!!

Зараз на території Устинівської громади розпочались польові роботи. Велике прохання повідомляти сектор з надзвичайних ситуацій Устинівської селищної ради про виїзд техніки на поля за номером телефону 0969749833 (Решняк Марина Миколаївна).

16:21:53 21.03.2022

Заборона щодо випалювання сухостою

3 березня внесли зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану

16:21:28 21.03.2022

Шановні мешканці громади!

Сьогодні, 23 лютого 2022 року, на засіданні Ради національної безпеки і оборони України було прийнято рішення про введення надзвичайного стану на всій території України. Згідно з законодавством України, Верховна Рада має затвердити дане рішення про введення Надзвичайного стану протягом 48 годин. У разі його введення починають діяти наступні положення:

18:02:10 23.02.2022

Уряд скоротив термін дії "зелених" COVID-сертифікатів про вакцинацію

Термін чинності “зелених” COVID-сертифікатів в Дії, що підтверджують вакцинацію від коронавірусної хвороби, скорочено з 365 до 270 днів. Відповідні зміни були внесені сьогодні до постанови КМУ №677 від 29 червня 2021 р.

11:23:08 03.02.2022

Профілактична робота щодо пожежної безпеки в зимовий період на території Устинівської селищної територіальної громади

12 січня 2022 року завідувачем сектору з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Устинівської селищної ради спільно з  ДПРЧ 1 ДПРЗ УДСНС України в області та старостою Гуслєнковою Т.В. провели спільне профілактичне відпрацювання та роз’яснювальну роботу у житловому секторі Седнівського старостинського округу. В ході роботи надали громадянам застережні листівки та  роз’яснили правила пожежної безпеки у зимовий період: порадили тримати у справному стані газові плити та пічне опалення, електромережу та вентиляцію. Наголосили, що важливо бути обережними, користуючись електрообігрівачами та тепловентиляторами, не встановлювати їх впритул до меблів або штор, не використовувати для сушіння одягу та не користуватись саморобними або несправними обігрівачами.

16:27:32 12.01.2022

Про дотримання правил протипожежної безпеки

Шановні жителі Устинівської громади! Щоб уберегти свою оселю від пожежі, а своїх близьких від біди - необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.

11:34:46 12.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь