A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Публічна інформація

У Кропивницькому SMMниця отримала грант на розвиток бізнесу: агенція «ТАР-ТАР» розширить горизонти

Робота в інтернеті, а саме у соціальних мережах, давно стала невід’ємною складовою професійного життя. І популярними напрямами цієї роботи є таргетологія та SMM – це ті професії, які обрала собі кропивничанка Єлизавета Тарубарова. За її плечима достатньо досвіду та впевненості у своїх силах для відкриття власної справи: курси SММ-спеціалістів, курси таргету, рік навчання у США, диплом спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Комп’ютерні системи та мережі» тощо.

13:27:18 10.11.2023

Які зміни відбулись у законодавстві з питань підтримки підприємництва щодо створення нових робочих місць за грантовими програмами?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 “Деякі питання надання грантів бізнесу” затверджено декілька порядків, що регламентують надання мікрогрантів/грантів. Державна служба зайнятості безпосередньо задіяна у процесах надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та грантів для військових та членів їхніх сімей.

13:25:09 10.11.2023

Допомога по безробіттю: який мінімальний розмір встановлений для застрахованих осіб?

Відповідно до частини 1 статті 22 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” право на допомогу по безробіттю залежно від страхового стажу мають застраховані особи, визнані в установленому порядку безробітними, страховий стаж яких протягом 12 місяців, що передували реєстрації особи як безробітної, становить не менше ніж сім місяців за даними Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Розмір такої допомоги визначається у відсотках до їх середньої заробітної плати і не може бути менше ніж мінімальний розмір допомоги по безробіттю, встановлений правлінням Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

13:24:25 10.11.2023

Направлення служби зайнятості на працевлаштування: яку інформацію роботодавець має зазначити у корінці?

Нагадаємо, що відповідно до статті 50 Закону України “Про зайнятість населення” роботодавці мають право проводити добір працівників безпосередньо або через центри зайнятості. Також цей Закон передбачає, що роботодавці мають своєчасно та в повному обсязі подавати до державної служби зайнятості інформацію про попит на робочу силу (вакансії). За наявності в центрі зайнятості інформації про вакансію, кар’єрний радник пропонує відповідному шукачу роботи відвідати роботодавця та виписує направлення на працевлаштування.

13:22:06 10.11.2023

Кав’ярня «Ваніль»: «єРобота» допомагає ветеранам Кіровоградщини відкривати власний бізнес

«Спокій та тиша – це зараз те, що чи не найбільше цінують українці. А тому, при відкритті кав’ярні, я хочу, аби такі елементарні речі стали головними її атрибутами», – розповідає переможець урядової програми «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» Юрій Козачінський.

13:19:11 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь