A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Публічна інформація

У Європейський день боротьби з торгівлею людьми говорили про шляхи її запобігання

18 жовтня уся світова спільнота відзначала Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започатковано у 2007 році Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.

14:27:43 18.10.2023

Моя податкова

Від сьогодні мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

15:22:45 17.10.2023

Облікувати розрахункові операції допоможе програмний РРО від ДПС

Під час особистих зустрічей із представниками малого бізнесу працівники Устинівської  ДПІ наголошують на обов’язку підприємців, зокрема спрощенців ІІ-ІІІ груп, застосовувати реєстратор розрахункових операцій і, як альтернативу класичній касовій техніці, рекомендують програмний РРО ДПС. 

15:16:53 17.10.2023

Подану до податкового органу звітність можна роздрукувати з Електронного кабінету

Головне управління ДПС в Кіровоградській  області інформує, що відповідно до абзацу першого  п. 42.6 ст. 42 Податкового кодексу України (із змінами, далі – ПКУ) електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом здійснюється відповідно до ПКУ, законів України від 22 травня 2003 року № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» (із змінами, далі – Закон № 851) та від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» (із змінами, далі – Закон № 2155) без укладення відповідного договору.

15:15:41 17.10.2023

E-кабінет – найпопулярніший сервіс для суб’єктів господарювання та громадян

Головне управління ДПС у Кіровоградській області звертає увагу платників, що в Електронному кабінеті, який залишається найпопулярнішим електронним сервісом, реалізовано наразі понад 130 електронних послуг та сервісів для суб’єктів господарювання та громадян. 

15:14:41 17.10.2023

Про податкову знижку

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує,  що податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати, у випадках, визначених Кодексом

15:13:30 17.10.2023

Дотримання вимог Технічних регламентів - гарантія безпечності продукції

Вимоги, встановлені Технічними регламентами, спрямовані на запобігання можливим ризикам та небезпекам, пов’язаним з використанням продукції. Проведення оцінки відповідності та аналіз технічних характеристик продукції дозволяють перевірити наскільки продукція відповідає вимогам Технічних регламентів. Деталі - в інфографіці

13:01:00 17.10.2023

Як ВПО підготуватися до пошуку роботи на новому місці

Підготуйтеся морально.Щоб зберегти сили у такий непростий період, важливо турбуватися про своє психічне здоров’я. З чого почати та як розпізнати перші симптоми стресу, читайте у рекомендаціях ВООЗ за посиланням.

13:16:18 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь